Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Supermarkt SPAR op de Westvest is open en zo ziet het eruit

Door Iris Olsthoorn 11 juli 2019

We hebben er een supermarkt bij in de binnenstad van Delft! Sinds deze donderdag is SPAR city op de hoek van de Westvest en Binnenwatersloot open. Zoals je van ons gewend bent, namen we natúúrlijk een kijkje in de nieuwe winkel.

De spiksplinternieuwe ‘SPAR city’ is een variant van de supermarkt die zich voornamelijk richt op snel en makkelijk boodschappen doen. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een snel ontbijt, lunch to go of ingrediënten voor een makkelijke avondmaaltijd. Handig dus, als je ’s avond vanaf het station naar huis gaat en thuis alleen nog een kaaskorst in je koelkast hebt liggen.

Veel producten, niet teveel keus

De vestiging is niet zo groot, maar bij binnenkomst is het ons gelijk duidelijk: een complete boodschap doen kán hier gewoon. Het assortiment bestaat uit zo’n beetje alles wat je in een grotere super ook vindt; van babyhapjes tot zeep en van flesje wijn tot gezonde notenbars. “We bieden zoveel mogelijk aan”, vertelt ondernemer Freek. “Dat lukt door bijvoorbeeld geen acht verschillende merken pindakaas in de schappen te zetten, maar gewoon twee.” Fijn voor mensen met keuzestress dus.

Wat je hier wél iets meer dan in een gemiddelde supermarkt vindt, zijn verse to go producten. Bij binnenkomst loop je meteen tegen een grote ‘bar’ aan waarachter medewerkers verse muffins, broodjes en pizza’s voor je staan af te bakken. Ook de koel- en vriesvakken liggen vol kant en klare salades, quiches en maaltijden én er is een koffiehoek voor je bakkie pleur on the go. 

Zo ziet het eruit

Tekst loopt verder onder de galerij.

Spar op de binnenwatersloot

De komst van SPAR naar de binnenstad van Delft is geen complete verrassing. Een aantal jaar geleden zat er al een SPAR City op de Buitenwatersloot, aan de overkant van de toekomstige vestiging. Maar omdat de Binnenwatersloot en omgeving toen nog om de haverklap open lag vanwege de vernieuwing in de Spoorzone, besloot de keten toen ‘tijdelijk’ dicht te gaan. SPAR wilde in 2017 weer open. We hebben er dus iéts langer op moeten wachten, maar de gemakswinkel is nu terug. Hetzij op een iets ander plekje.


Meer over SPAR City Delft ontdekken?

SPAR City Delft supermarkten

Geopend07:00 - 22:00

Westvest 1, Delft

Bekijk meer:supermarkten
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.