Straks: ontbijten, lunchen en krantje lezen bij Lokaal op de Binnenwatersloot

Door Iris Olsthoorn 6 juni 2018

De binnenwatersloot wordt steeds gezelliger! Na Crafted en binnenkort Jent, is er nóg een nieuwe zaak die zijn deuren opent. In het oude pand van Passa Parola komt Lokaal. Hier kan je straks terecht voor ontbijt, lunch, taart en een huiselijk sfeertje. 

Vooral voor vroege vogels is Lokaal een uitkomst, want ze gaan iedere ochtend (behalve op zondag) open om half acht. En dat voor eter je ook bent, er is een fijn plekje voor je in de zaak. “We willen hier gezelligheid creëren en zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Dus of je nu het liefst naar buiten kijkt, een goed gesprek voert met je tafelgenoot of het liefst een krantje lees aan onze lange tafel: het kan allemaal”, vertelt eigenaar Jonnie.

Een heleboel mogelijk

Behalve ontbijt serveert Lokaal straks ook lunch, taart van Dudok en natuurlijk een lekkere bak koffie. Op de kaart vind je broodjes zalm, roombrie, truffelkaas (jummie!) en meer. “En je kunt ook een broodje of koffie to go meenemen, of als bedrijf je lunch van te voren bij ons bestellen”, zegt Jonnie. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos, ondanks dat ietwat kleine pandje.

Op maandag 11 juni gaat Lokaal open. Het is de moeite om je dan meteen richting dit nieuwe zaakje te begeven, want de eerste week betaal je voor de koffie to go maar €1,- en voor een ontbijtje €5,-.

Lokaal Delft koffiebars

nu open07:30 - 17:00

Binnenwatersloot 3A, Delft

Bekijk meer:koffiebars
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.