Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sneakpreview: zo ziet de Centrale er nu uit

Door Ilse Zoutewelle 27 juni 2016

Bij de Centrale worden de laatste schroeven erin gedraaid en het laatste restje stof opgezogen, want maandagavond is de opening. Indebuurt mocht alvast een kijkje nemen in het compleet verbouwde pand op de hoek van de Camerretten en de Voldersgracht.

En om even je geheugen op te frissen: zo zag de Centrale aan de Voldersgracht eruit toen wij er voor het laatst waren:

De Centrale

“We hebben de afgelopen maanden allemaal keihard gewerkt”, vertelt Daan Hooghiemstra. “Vaak begonnen we om 8 uur en stopten we rond een uur of 11 met klussen. Maar we zijn super trots op het resultaat.”

Straks kan je bij de Centrale terecht voor een 4- of 5-gangen menu van kleine gerechten die je zelf samen kunt stellen. Chef-kok Sjaak Borsboom kookt met producten van lokale ondernemers, dus het menu varieert per week en hangt af van wat er beschikbaar is.

Daarnaast wordt de Centrale ook een poppodium voor lokaal talent. De agenda hiervoor moet zich nog vullen: “ik ben de laatste tijd veel te druk geweest met klussen”, aldus Daan. Maar het komt er zeker aan.

Bekijk hier hoe het restaurant er nu uitziet:

De oude details van de Koornbeurs zijn wel behouden
Uitzicht vanuit een van de zitjes op de Voldersgracht
Er wordt al gekookt in de Centrale
De bar van de centrale

Wil jij het resultaat van al het harde werk met eigen ogen zien? Dan ben je maandagavond van harte uitgenodigd voor de openingsborrel tussen 20.00 en 23.00 uur. Liever meteen een hapje eten? Dan kan je vanaf donderdag 30 juni terecht.


Meer over De Centrale ontdekken?

De Centrale restaurants en horeca

Gesloten17:30 - 00:00

Voldersgracht 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.