Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Delft: snackbar ‘Friet District’ van sterrenchef Niven

Door Ilse Zoutewelle 21 november 2016

Delft doet heus niet onder voor andere hippe steden: vanaf januari hebben we net als Utrecht en Den Haag een luxe frietzaak van een sterrenchef. Hier in Delft is het de Rijswijkse sterrenchef Niven Kunz en zijn vriendin Virginie die met hun concept Friet District opent aan de Voldersgracht.

In het voormalige pand van Mooi Lamzi wordt nu flink geklust, maar vanaf januari 2017 moet de zaak open gaan. Het wordt een echte chique snackbar: je kunt er terecht voor biologische frieten in de schil, 5 soorten huisgemaakte mayonaise en kaaskroketten. Daarnaast staan er ook saté naar recept van de Indische schoonouders van Niven Kunz, salades en hotdogs op het menu. Begin je al te watertanden? Wij wel…

 

Wat kost dat bij Friet District Delft?

De prijzen bij Friet District zijn bijna net zo vriendelijk als die van een gemiddelde snackbar. Een portie friet kost 3 euro, voor een klodder mayo erbij betaal je 0,50 euro en een portie saté is 4,50 euro.

Friet District bij de buren

Komt ‘Friet District’ je trouwens bekend voor? Dat kan, want er is al een filiaal van de frietzaak in Den Haag in de Prinsestraat. We hopen stiekem dat de snackbar in Delft dezelfde look krijgt als de versie in Den Haag, want die is er-rug mooi. Kijk zelf maar:

PS. Zoek je nog een baan? Friet District is op zoek naar medewerkers in de bediening en in de keuken. Bekijk hier de vacature.


Meer over Friet District Delft ontdekken?

Friet District Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Voldersgracht 4, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.