Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Say what! Er opent binnenkort een jeu de boules foodhal in Delft

Door Iris Olsthoorn 23 oktober 2019

Borrelen met vrienden of collega’s is sowieso gezellig, maar wat nou als je ondertussen ook nog eens een potje jeu de boules kan spelen? Dan is je middag of avond helemaal geslaagd. Binnenkort kan het in Delft, want jeu de boules-foodhal Mooie Boules komt naar onze stad!

Een speeltuin voor volwassenen, zo ziet Mooie Boules zichzelf. Stiekem klopt het ook wel. Vervang de ballenbak en slappe frietjes uit je jeugd voor borrelhappen en een jeu de boulesbaan en je bent er. Na Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven mogen we deze herfst nu ook in Delft met de glimmende ballen spelen.

Acht banen en een karaokeruimte

Begin december opent Mooie Boules op de Professor Schermerhornstraat, in een van de gebouwen van DUWO aan de Kanaalweg. In de zaak komen acht jeu de boules banen met daaromheen een café in ‘huiskamersetting’. Behalve de grindbanen zijn er zelftaps, een tafeltennistafel, een karaokeroom (!) en staan er verschillende bordspellen. Bij de twee barren in de zaak drink je biertjes van onder meer de Delftse Brouwers. Eten kan hier ook prima: topchef Ron Blauuw en verschillende Delftse ondernemers zorgen voor een heerlijk menu. Trommel maar vast je vrienden, collega’s of familieleden op, want dit gaat gegarandeerd een gezellige avond opleveren!

Binnenkort ook nieuw in Delft

Delft krijgt een megatheater voor een musical over Willem van Oranje

Goed nieuws voor als je één van de bijna drie miljoen Nederlands bent die Soldaat van Oranje gezien ...
mc donalds delft brabantse turfmarkt

McDonald’s op de Brabantse Turfmarkt opent nog dit jaar

Je hebt ongetwijfeld gezien dat McDonald's een vestiging opent op de Brabantse Turfmarkt. Tot nu toe...
la place hoven delft

Jammer: het duurt nog héél lang voor La Place opent in Delft

Een paar maanden geleden meldden we vol enthousiasme dat La Place een vestiging opent in De Hoven. D...
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.