Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De pastel de nata’s van Lunchcafé Vrij zijn weer te koop in Delft

Door Ilse Zoutewelle 23 februari 2017

We hebben goed nieuws voor iedereen die nog steeds een beetje treurig is dat je niet meer ‘even’ een pastel de nata kunt gaan eten bij lunchcafé Vrij. Voormalige eigenaar Miranda Staak heeft een winkeltje geopend in het pand waar ze ook kookt voor haar cateringbedrijf Vrije Smaken.

En ja: daar kunnen we vanaf nu weer alle specialiteiten van Miranda kopen. “Nadat lunchcafé Vrij was gesloten, ben ik verder gegaan met mijn cateringbedrijf. Ik ben in mijn pandje aan de Hof van Delftlaan toch al iedere zaterdag daarvoor aan het koken”, vertelt Miranda. “Toen dacht ik: waarom maak ik er geen winkeltje in en verkoop ik mijn salades, broodjes, hartige taarten en pastel de nata’s?” En dus is ze al een paar zaterdagen stiekem open gegaan. “De winkel moet echt dienst gaan doen als traiteur. Je kunt hier dus ook geen koffie krijgen. De toonbank staat letterlijk midden in de keuken.”

Verbouwen

Maar de winkel is nu nog niet af: Miranda is nog druk aan het verbouwen. “Er komt een toonbank met een vitrine waar ik al mijn producten in ga zetten. Daarom is het assortiment op dit moment nog niet zo groot. Aanstaande zaterdag verkoop ik bijvoorbeeld groentebroodjes, appeldadeltaart en natuurlijk pastel de nata.” Over een week of twee is de winkel wel echt af en kunnen we hier nog veel mediterrane gerechten kopen van Miranda’s hand.


Meer over Vrije Smaken – Wereldse Catering ontdekken?

Vrije Smaken – Wereldse Catering traiteurs

Gesloten09:30 - 12:30

Hof van Delftlaan 91A , Delft

Bekijk meer:traiteurs
[mc4wp_form id=”22727″]  

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.