Pak de stokjes er maar bij: er is een nieuwe sushitent geopend in De Hoven Passage

Door Iris Olsthoorn 28 mei 2018

Attentie sushiliefhebbers! Sinds afgelopen week kan je in de Hoven Passage terecht voor sushi. En dan bedoelen we niet die slappe ‘dit-ligt-al-uren-in-de-vitrine’-variant: bij Maki Maki rollen ze alles vers, gewoon waar je bij staat. 

Tussen de Jumbo en de ingang van de parkeergarages zit sinds donderdag 24 mei het nieuwe Maki Maki. In het kleine afhaalrestaurantje serveren ze sushi, salades en noedelsoep. Volgens deze zaak hoef je hier niet bang te zijn voor net-niet-verse vis of droge rijst: ze rollen je sushi pas wanneer je het bestelt.

maki maki sushi delft
Mocht je héél veel honger hebben: ook in de zaak staan een paar tafeltjes waaraan je de sushi meteen op kunt eten.

Maki betekent opgerold

Je hoeft hier niet bang te zijn voor ingewikkelde sushi waarvan je de naam niet kunt uitspreken, want bij Maki Maki serveren ze (verrassing!) alleen maki. Dit is de meest bekende vorm van sushi, waarbij de vulling in een laagje rijst in een zeewierblad gerold wordt. Op het menu staan ‘klassieke’ maki’s zoals california, spicy tuna en sushi met gefrituurde garnaal. Verder kan je je sushi zelf laten aankleden zoals jij dat wilt, want bij alle maki’s kan je zelf kiezen uit een aantal ingrediënten.

De rollen zijn per stuk te bestellen of je kunt een voordeelmenu mee naar huis nemen. Je zult van deze sushitent niet straatarm worden, want voor €14,50 heb je al een SushiBox met drie hele makirollen. Lekker!

Maki Maki Delft sushi restaurants

nu open09:30 - 20:30

Troelstralaan 9a, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.