Ouders, deze is voor jullie: Mint kids conceptstore op de Voldersgracht is open!

Door Ilse Zoutewelle 14 juni 2018

We hebben er sinds woensdag een splinternieuwe conceptstore bij in Delft! Aan de Voldersgracht hebben Nina en Tim een hele fijne zaak geopend voor ouders en kinderen: Mint kids conceptstore.

mint kids conceptstoreMint kids conceptstore is zo’n plek waar je je meteen op je gemak voelt. Als je binnenloopt, kom je eerst in het winkel-gedeelte van conceptstore terecht. We spotten onder meer babykleertjes, servies, speelgoed en verzorgingsproducten voor baby’s. “Op dit moment hebben we alleen babykleding, maar vanaf half augustus hebben we kleding tot en met maat 128, dan wordt de nieuwe herfst-wintercollectie geleverd.” In deze ruimte komt straks ook een kinderkapper. “Op dit moment staat er nog een vacature uit, dus kom even langs als je geïnteresseerd bent!”

mint kids conceptstoreSpeelhoekjes

Als je verder het pand in loopt, kom je langs een plek waar je je de kinderwagen kunt stallen. Handig! Vervolgens kun je gaan zitten aan één van de stoeltjes en tafeltjes of lekker ontspannen op een bank. Waar je ook gaat zitten: je kinderen zullen zich binnen handbereik prima vermaken, want overal zijn verschillende speelhoekjes ingericht. Baby’s kun je kwijt in de box, terwijl oudere kinderen lekker kunnen spelen op één van de speelkleden. “We hebben het expres ruim opgezet, zodat er genoeg ruimte is voor triptrapstoelen, wipstoeltjes en kinderstoelen.”

Het menu

Jij kunt intussen rustig bijkletsen en genieten van een ontbijt, lunch, koffie met taart of een borrel. Op het menu staat onder meer taart van Piece of Cake, een ontbijtplank en lekkere snacks voor bij de borrel. Daarnaast is er ook een kindermenu met gezonde en zoete snacks. En heb je een baby? Dan kun je zelf even een hapje opwarmen in de magnetron.

Babyshowers

Wanneer je écht even toe bent aan een momentje voor jezelf, is Mint kids conceptstore óók een fijne plek: “We gaan regelmatig activiteiten aanbieden voor de kinderen, zodat jij op je gemak kunt ontbijten of borrelen. Daarnaast kun je op termijn ook bij ons terecht voor babyshowers.”

Mint kids conceptstore conceptstores

nu open09:00 - 17:00

Voldersgracht 12, Delft

Bekijk meer:conceptstores
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.