Nog een week, dan opent Pavarotti in het oude station

Aangeboden door Pavarotti Delft 1 december 2018

We moesten een tijdje geduld moeten hebben (pak ‘m beet anderhalf jaar) maar dan hebben we ook wat. Op 10 december opent Pavarotti in het oude station. En geloof ons: het wordt gááf.

Manager Don Bogaart vertelt wat ons te wachten staat. “De oude stationsruimte in het midden van het gebouw is omgebouwd tot wijnbar. Hier wordt je ontvangen en kun je genieten van heel veel verschillende wijnen en speciaalbiertjes.” Vervolgens kun je een plekje opzoeken in het restaurant. “Het heeft een warme sfeer: dat komt onder andere doordat wij de producten van interieurmerk Riviera Maison gebruiken.”

Verse pizza en pasta

Vervolgens kun je een hele avond tafelen, maar je kunt ook binnen een half uurtje weer buiten staan. “Bij ons heb je binnen tien minuten een verse pasta of pizza,” vertelt Don. En als we zeggen vers, bedoelen we dat ook. “Het pizzadeeg en de pasta worden overdag vers gemaakt. Als je komt lunchen of koffie drinken, kun je dat met eigen ogen bekijken.” Overigens heb je bij Pavarotti in Delft wel dat relaxte ‘uit eten’ gevoel: “Anders dan bij andere snelle pizza en pasta concepten werken wij gewoon met bediening aan tafel.”

Dit staat er op het menu

Op de kaart staan twintig verschillende pizza’s en net zoveel pasta’s. “Denk bijvoorbeeld aan ravioli met spinazie en ricotta of een pizza met mozzarella en ham.” Voor de prijzen hoef je het trouwens niet te laten: je bent tussen de €4,75 en €11,95 kwijt voor je maaltijd. Als je komt lunchen, kun je trouwens ook gewoon een pasta of pizza bestellen. Meer zin in een broodje? Dat kan ook: Pavarotti in Delft heeft panini’s, Italiaanse bollen en focaccia’s op het menu staan.

Er is ook een ijssalon

Voor het toetje kun je naar Pavarotti Dolce gaan. “Dit wordt onze ijssalon en komt ook in het oude station: deze zaak gaat 1 maart open. Hier werken we volgens hetzelfde concept als in het restaurant. Je eet hier straks vers ijs dat ter plekke wordt bereid. Daarnaast vind je er ook bonbons, repen en pindarotsjes.”

Werken bij Pavarotti Delft

Lijkt het je trouwens leuk om aan de slag te gaan op deze supertoffe locatie in Delft? Dat komt mooi uit! Pavarotti zoekt nog pizzabakkers, keukenhulpen, medewerkers bediening en barpersoneel. Stuur je sollicitatie snel naar [email protected] !


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pavarotti Delft. Meer over Pavarotti Delft ontdekken?

Pavarotti Delft italiaanse restaurants

Nu gesloten09:00 - 00:00

Stationsplein 14 - 22, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.