Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw restaurant wil Markt teruggeven aan Delftenaren

Door Ilse Zoutewelle 7 juni 2016

Weet je die souvenirwinkel op de Markt met die blauwe luifel? Dat is binnenkort geen souvenirwinkel meer, maar een leuk, nieuw restaurant met de naam Villa Tuinfeest.

“Het wordt precies wat je je voorstelt bij een tuinfeestje: hamburgers en kippetjes van de grill, een lekkere salade die zo van je tante had kunnen zijn en goeie taart toe”, vertelt oprichter Bert Jimmink. “Ook qua aankleding wordt het net een tuinfeest. Er komen planten, veel licht en op het terras komen ruwe houten banken te staan.”

Bert en zijn compagnon Oscar beginnen niet voor niets een zaak op de Markt. “We hopen dat de gewone Delftenaar het weer leuk gaat vinden om op de Markt te zitten. Nu is het vooral een plek voor toeristen, terwijl het zo’n mooie plek is.”

Nu zijn Bert en Oscar nog hard aan het verbouwen, vanaf eind augustus kunnen we er zelf gaan kijken. Dan opent Villa Tuinfeest haar deuren.


Meer over Villa Tuinfeest ontdekken?

Villa Tuinfeest restaurants en horeca

Geopend10:00 - 03:00

Markt 44, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.