Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Delft: legendarisch lekkere broodjes op de Paradijspoort

Aangeboden door Broodje Delft 21 november 2018

Sinds kort hoef je Delft niet meer uit voor een lekker vers broodje, want er is een nieuwe broodjeszaak geopend! Je vindt Broodje Delft in de kraam aan de Paradijspoort, schuin tegenover Bram Ladage.

Als je nog nooit een broodje van Ben hebt gegeten, ga je héél blij worden. “Alle broodjes worden ter plekke afgebakken en belegd met verse ingrediënten”, vertelt Ben. “Er zijn 35 varianten en alle samenstellingen zijn zelf bedacht. Van vitello tonnato tot carpaccio en gerookte kip met hummus. Het vlees wordt vers gesneden en álle sauzen zijn zelfgemaakt. Denk bijvoorbeeld aan truffelmayonaise voor het broodje carpaccio en citroen dillesaus voor het broodje zalm.”

Niet te prijzig

De broodjes worden voor je neus klaargemaakt. “Dus wil je een Italiaanse bol gezond, maar heb je geen zin in tomaat? Geen probleem.” Je hoeft trouwens geen weken te sparen voor je lunch kunt halen bij Ben, want een broodje kost maximaal €3,50.

Bens beroemde broodje carpaccio mét zelfgemaakte truffelmayonaise

Daarom is Ben naar Delft gekomen

Maarehm, waarom heeft Ben eigenlijk een kraam geopend in Delft? Hij legt uit: “Een aantal jaar geleden kreeg ik een burn out en moest ik de zaak in Utrecht verkopen. Toen ik er bovenop was, begon het te kriebelen om weer een broodjeszaak te openen. In Delft was er een kraam vrij én hier wonen veel studenten. Dus die keuze was snel gemaakt!”

Heb je al trek gekregen? Mooi! Tot en met eind november kun het broodje gezond nu supervoordelig uitproberen. Je betaalt maar €2,-!


Meer over Broodje Delft ontdekken?

Broodje Delft lunch

Geopend09:00 - 17:00

Paradijspoort 2, Delft

Bekijk meer:lunch
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.