Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Delft: tosti-walhalla ‘King Tosti’

Door Ilse Zoutewelle 22 december 2016

Tostifanaten, verzamelt u! Er is zaterdag 17 december een tosti-walhalla met een Turks tintje geopend in de Hoven Passage: King Tosti.

Je eet er oer-Hollandse tosti’s met ham en kaas, maar ook Turkse pizza tosti’s en naantosti’s. Dit laatste is een tosti met kaas, maar dan gemaakt van Turks brood. “Een uniek concept in Nederland is het: we hebben de typisch Nederlandse tosti gemaakt met Turkse producten”, vertelt Mesut Sitac. “Zo gebruiken we voor de King Tosti Nederlands brood en kaas, maar ook Turkse salami die speciaal voor ons is ontwikkeld. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook een Turkse pizza tosti: dat smaakt echt heel anders dan een gewone Turkse pizza.”

Gratis karnemelk

De prijzen van een tosti bij King Tosti liggen tussen de 3 en 5 euro. Deze week krijg je (lekker op z’n Hollands) gratis een beker karnemelk bij je tosti.

Hier vind je ze

Je vindt King Tosti trouwens tegenover de Kruidvat en de Indo to Go in de Hoven Passage. Hier zat eerst de kleermakerij van Suit Home, maar die is verplaatst naar de winkel van Suit Home zelf.


Meer over King Tosti ontdekken?

King Tosti restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 20:00

Martinus Nijhofflaan 76, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.