Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Delft: DIO drogist en slijterij bij PLUS Bomenwijk

Door Ilse Zoutewelle 2 januari 2017

Het winkelcentrum bij PLUS Bomenwijk staat er sinds de DA in oktober is weggegaan maar leeg bij. Vanaf 1 februari komt daar verandering in: er opent een DIO drogist en slijterij naast Paws and Claws.

De drogist en slijterij worden geopend door Elisa Hof en Marcel Schungel, eigenaren van PLUS Bomenwijk. “We merken dat er door de leegstand op het plein ook minder mensen naar de PLUS komen. Daar willen we graag verandering in brengen, dus openen we de drogist en slijterij”, vertelt Marcel. “Daarnaast is het pand van de supermarkt te klein voor wat we willen. Nu we een slijterij openen onder de naam van de PLUS kunnen we klanten toch iets meer aanbieden.”

dio drogist bomenwijk delft
Rechts opent DIO, links de slijterij

Meer natuurproducten

Elisa gaat de drogisterij runnen. “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en gezondheid, dus het past goed bij mij om een DIO te openen. In het assortiment van de winkel zal ik ook meer natuurproducten opnemen dan je bij andere DIO drogisten ziet.”

Verbouwen

Voor nu moeten Elisa en Marcel nog flink aan de bak: de oude DA moet worden verbouwd tot DIO en het pand van de slijterij is nog helemaal leeg. “Maar we gaan deze maand verbouwen, dus dat komt wel goed.”


Meer over DIO Drogist Bomenwijk ontdekken?

DIO Drogist Bomenwijk drogisterijen

Gesloten08:00 - 18:00

Elzenlaan 10, Delft

Bekijk meer:drogisterijen
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

Meer over

Nieuw in Delft

adv.