Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in de Hoven: pannenkoekenrestaurant Klein Seinpost

Door Ilse Zoutewelle 12 december 2019

Oplettende Delftenaren hebben het misschien al gezien: er is een pannenkoekenrestaurant geopend in de Hoven! Je vindt Klein Seinpost aan de Martinus Nijhofflaan, naast de middelste ingang van het winkelcentrum. Wij namen een kijkje.

Het restaurant is behoorlijk groot, maar doet knus aan door de robuuste houten tafels en het warme licht. Je kunt er z’n tweeën plaatsnemen, maar er zijn ook genoeg plekken waar je hele familie kan aanschuiven. Naast de bar is er een kinderruimte met speelgoed, een tv en een bank. Handig!

Dit staat er op de menukaart

Maar goed, je komt er natuurlijk om te eten. De menukaart is bijzonder uitgebreid met héél veel soorten pannenkoeken en poffertjes. We spotten onder meer pannenkoeken met appel, spek of advocaat en slagroom. Qua poffertjes kun je bijvoorbeeld gaan voor kersen, vanilleijs en slagroom of – lekker old school – met stroop. De prijzen zijn vriendelijk: voor €6,65 heb je een pannenkoek met bruine suiker en een portie poffertjes met boerenjongens kost €8,85. Als je even geen trek hebt in een pannenkoek, kun je ook kiezen voor een broodje, hamburger of biefstuk.

Bekend uit Kijkduin

Komt Klein Seinpost je bekend voor? Dat kan kloppen. “Van 1946 tot 2017 hebben we een restaurant gehad in Kijkduin”, vertelt eigenaar Abdes. “Ik heb daar gewerkt sinds de jaren ’90. Maar vanwege de herontwikkeling van de boulevard moesten wij weg.” Abdes ging op zoek naar een nieuwe locatie voor zijn restaurant en kwam uit bij de Hoven. Hij moest wel wat geduld hebben: “Ik heb twee jaar gewacht tot de ruimte klaar was. Maar nu zijn we eindelijk open!”

Heb je trek gekregen? Klein Seinpost is elke dag geopend tussen 09.00 en 22.00 uur: óók met kerst en oud en nieuw.


Meer over Klein Seinpost ontdekken?

Klein Seinpost

Geopend09:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 476, Delft

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.