Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in de Hoven: foto en printservice Click en Go

Door Martine Wooning Berkhuizen 4 september 2020

Sinds 1 september kan je terecht voor het afdrukken en inlijsten van al je favoriete foto’s bij Click en Go in de Hoven. Cheryl Lynn (27) heeft samen met haar vriend Marcel (42) de oude winkel overgenomen van Jos Beuman. “Wij zijn geen fotografen, maar in onze winkel kan je al je zelfgemaakte foto’s van goede kwaliteit laten afdrukken.”, vertelt Cheryl Lynn.

Cheryl Lynn is geen vreemde van de zaak: “Ik heb jaren bij Jos gewerkt op de zaterdagen, vanaf mijn vijftiende. Ook nadat ik stopte, hebben we veel contact gehouden.” In januari gaf Jos aan dat hij wilde stoppen met de winkel. “Ik vond dat zó jammer”, zegt Cheryl Lynn. “De winkel is echt een stukje van mijn jeugd, maar ook een begrip in Delft. Ik heb toen voorgesteld aan Jos om de zaak over te nemen.”

Sommige mensen zullen Cheryl Lynn trouwens al ‘kennen’. Niet alleen omdat zij vroeger in de winkel werkte, maar omdat er al jarenlang een foto van haar in de zaak hangt. “Ja, ik word best vaak herkend!”

Copyshop

Ze willen in plaats van fotografie wel iets meer de kant van een goede copyshop opgaan. “Waar kan je tegenwoordig nog je documenten uitprinten?”, vraagt Marcel zich af. “Zeker met de studenten van de TU Delft om de hoek, denken wij dat mensen veel gebruik zullen maken van deze service.”

Geen grote verbouwing

Langzaam maar zeker passen ze kleine dingetjes aan in de winkel. “Een grote verbouwing is gelukkig niet nodig, maar ik wil wel wat meer sfeer aanbrengen. Een vrouwelijke touch, zeg maar. En het hoekje voor de pasfoto’s mag ook wel wat opgeleukt worden”, vertelt Cheryl Lynn.

Dus voor het uitprinten van al je zelf geschoten fotootjes, inlijsten, pasfoto’s én het printen van al je documenten, moet je voortaan naar Click en Go in de Hoven.

Lees ook:

Vakfotograaf Jos Beuman verdwijnt na 40 jaar uit de Hoven: ‘Ik ga het contact met de mensen heel erg missen’

In een nagenoeg lege winkel in De Hoven doet Jos zijn laatste klusjes als fotograaf. Over een week, ...

Anton Brands van Rondvaart Delft: ‘Onze stad is prachtig vanaf het water’

Mooi zeg: naast Molen de Roos wordt een bijzondere tuin aangelegdMeer over Click en Go ontdekken?

Click en Go

speciaalzaken

Vandaag gesloten

Martinus Nijhofflaan 16, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.