Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Delft: ‘new style warehouse’ SUP-R

Door Ilse Zoutewelle 15 februari 2017

De oplettende Delftenaar heeft het grote blauwe bord op de Wijnhaven naast Bakker Jaap natuurlijk allang gezien. Maar weet je ook wat erin komt? Vanaf nu wel: SUP-R, een ‘new style warehouse’ waar je kleding, eten en beauty- en lifestyleproducten kunt kopen.

“Ik droom al jaren van een concept waar ik mijn liefde voor eten en fashion kan combineren”, vertelt eigenaar Monique Zevenbergen. “Ik ben ook eigenaar van Moodz en laatst hebben we restaurant Sevenhills verkocht. Dat gaf de mogelijkheid om iets nieuws te beginnen: dat wordt SUP-R.”

Wafels en eieren

Op de menukaart komen onder meer wafels. “Maar dan niet de standaard wafels, het worden wafels met een hartige vulling. Verder hebben we ook ‘gewone’ lunchgerechten.” De andere lifestyle en mode-items gaat Monique zelf inkopen. “Ik haal ze uit heel Europa. Geen bekende merken, gewoon dingen die ik leuk vindt.”

De rechtermuur blijft zoals die is.

Oude details

“Qua inrichting en gevoel wordt het een beetje zoals Sluiz in Ibiza (kijk hier hoe dat eruit ziet)”, vertelt Monique. De rechtermuur van het pand blijft bijvoorbeeld helemaal zoals die nu is, zodat je de oude details nog steeds kunt zien.

We moeten nog even geduld hebben voordat we SUP-R met eigen ogen kunnen bewonderen: begin april opent de nieuwe zaak.


Meer over SUP-R Delft ontdekken?

SUP-R Delft bars

Vandaag gesloten

Wijnhaven 9, Delft

Bekijk meer:bars
[mc4wp_form id=”22727″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.