Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Delft: voor ieder wat wils bij kledingwinkel NOX

Door Iris Olsthoorn 23 maart 2017

Je winkel binnen een week een complete metamorphose geven, je moet het maar kunnen. Pebbles-eigenaar Tessa deed het afgelopen week. Ze gaf haar kledingwinkel in de Choorstraat niet alleen een nieuw interieur en nieuwe mannencollectie, maar óók een nieuwe naam: NOX. 

“Bij Pebbles was er best veel vraag naar mannenkleding van bepaalde merken die ik verkocht, maar toen had ik alleen nog de vrouwencollecties in huis”, vertelt Tessa. Omdat ze graag aan die vraag wilde voldoen besloot Tessa haar winkel aan te pakken. “Maar Pebbles is natuurlijk geen naam voor een winkel die ook mannenkleding verkoopt. NOX klinkt een stuk stoerder.”

Voor iedereen

De vaste Pebbles-klant zal ongetwijfeld nog wat van de oude winkel terug herkennen. Toch is er aardig wat veranderd. “We hebben zelfs de gevel aangepakt”, vertelt Tessa. Net als bij Pebbles verkoopt Tessa merken met leuke printjes en kleurtjes die je het liefst elke dag draagt: “Mensen komen hier vooral voor alledaagse, leuke kleding. Ik probeer voor ieder wat wils te hebben en het is belangrijk dat het betaalbaar is. Ik vind het vooral heel mooi als moeder én dochter hier allebei met iets leuks de deur uitlopen.”

Kinderwinkel

Vanaf afgelopen dinsdag is de winkel weer open en aanstaande zaterdag viert NOX ‘officieel’ haar opening. Nu ook de laatste items van mannencollectie binnendruppelen, gaat Tessa alvast verder met dromen: “Het allerliefst wil ik er ook nog een winkel met kinderkleding bij. Een NOX kids.”

 

 


Meer over NOX fashion and streetwear ontdekken?

NOX fashion and streetwear kledingwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

CHoorstraat 13a, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels
[mc4wp_form id=”22727″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.