Mini Me op de Hippolytusbuurt is open: zo ziet het eruit

Aangeboden door Mini Me 13 februari 2019

Ouders met jonge kinderen kunnen sinds zaterdag hun hart ophalen bij een nieuwe winkel op de Hippolytusbuurt: Mini Me. Je kunt hier onder meer terecht voor speelgoed, accessoires voor de kinderkamer en kraamcadeautjes. We kijken even binnen.

Het eerste dat opvalt als je binnenstapt bij Mini Me, is dat de winkel er licht en fris uitziet. “Dat was ook precies de bedoeling”, vertelt eigenaresse Edith. “We wilden de zaak een vrolijke uitstraling geven zonder dat het schreeuwerig werd. Daarom hebben we bijna alles wit gemaakt, met hier en daar pastelgroene en houten details.”

Accessoires

In de schappen staan allerlei toffe accessoires voor de kinderkamer, veelal in pasteltinten. “Dat past helemaal bij Mini Me”, zegt Edith. “Zo hebben we bijvoorbeeld een enorme kast met producten van A Little Lovely Company. Dit merk heeft ontzettend leuke lampen, letterbakken, spaarpotten en zelfs een verzorgingslijn. Hier komen mensen – nu al – speciaal voor langs: dit is nergens anders in Delft te koop.” En o ja: heb je geen tijd om langs te komen? Dan kun je ook winkelen in de webshop van Mini Me.

Mooi speelgoed

Daarnaast spotten we schattige kleding voor kleintjes van Jollein, knuffels van Happy Horse, kinderservies en behoorlijk wat houten speelgoed. Ook dat laatste is uitgevoerd in pastelkleuren. Dat is niet voor niets: “Mijn eigen huis heeft ook mooie, rustige kleuren. Ik kan me echt irriteren aan al dat gifgroene speelgoed, haha. Dit speelgoed is leuk om mee te spelen, maar ziet er ook leuk uit. Dan is het niet zo erg als het door de woonkamer slingert.”

Koffie drinken en spelen

Achterin de winkel staat een grote tafel, koffiemachine, een box en twee speelhoekjes. “Je kinderen kunnen hier lekker spelen, zodat jij je handen vrij hebt om rustig te winkelen. En als je even wilt bijpraten kun je een gratis kop koffie, thee of limonade pakken.” Handig: er is ook een toilet waar je gratis gebruik van kunt maken.

Workshops en meer

Edith heeft nog wel plannen met deze ruimte. “Hier willen we in de toekomst waarschijnlijk kinderfeestjes, babyshowers en workshops voor ouders gaan geven. Maar dat moeten we nog verder uitwerken.”

Zo ziet het eruit

Goed, je bent vast benieuwd hoe Mini Me eruit ziet! Swipen maar:

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mini Me. Meer over Mini Me ontdekken?

Mini Me cadeauwinkels

Nu gesloten09:30 - 17:00

Hippolytusbuurt 19, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.