Lokaal op de Binnenwatersloot is open en wij namen er een kijkje

Door Iris Olsthoorn 11 juni 2018

We vertelden je vorige week dat de Binnenwatersloot een leuk ontbijt- en lunchplekje rijker werd. Deze maandag was het dan al zo ver: Lokaal is open. En zoals je van ons gewend bent, gingen wij er poolshoogte nemen. 

In het oude pand van Passa Parola kun je nu terecht voor ontbijt, lunch, borrel, of gewoon een bakje koffie. Op de kaart vind je broodjes zalm, roombrie, truffelkaas (jummie!) en meer. “Je kunt ook een broodje of koffie to go meenemen, of als bedrijf je lunch van te voren bij ons bestellen”, vertelde eigenaar Jonnie ons eerder. En superlekker: de appeltaart bakt Jonnie zelf.

Grote leestafel

Het pand van Lokaal ziet er fris en hip uit. Ondanks dat het niet zo groot is, is er toch verrassend veel plaats. Zo kun je plaatsnemen aan de ‘bar’ bij het raam, of gewoon gezellig aan een van de kleine tafeltjes. De grote leestafel is een echte eyecatcher in de zaak. “Het was een hele zoektocht om een tafel van zo’n formaat op de kop te tikken, maar het geeft wel een hele huiselijke sfeer”, glimlacht Jonnie. De tafel ligt vol met tijdschriften en krantjes, dus ook als je in je eentje naar Lokaal komt, kan je je prima vermaken. Lokaal is trouwens een ideale locatie voor je koffie to go of om rustig wakker te worden, want de zaak is iedere ochtend al om half acht open.

Zo ziet Lokaal er uit

Lokaal Delft koffiebars

nu open07:30 - 17:00

Binnenwatersloot 3A, Delft

Bekijk meer:koffiebars

Ook nieuw in Delft

rombout delft

Appeltaart, goede koffie en flinke broodjes: Rombout op de Burgwal is open

De oplettende Delftenaar heeft het vast al gezien: na twee jaar leegstand is er eindelijk we...
Iris Olsthoorn - Geplaatst op 5 juni 2018
kinderafdeling dok

De kinderafdeling van bibliotheek DOK is verbouwd en zo ziet het eruit

Bibliotheek DOK aan het Vesteplein is druk aan het verbouwen om van de zomer
Iris Olsthoorn - Geplaatst op 8 juni 2018
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.