Wat groot! Lidl Griegstraat is open en zo ziet het eruit

Door Ilse Zoutewelle 27 maart 2019

We hebben er een jaartje op moeten wachten, maar woensdag 27 maart is het eindelijk zover: Lidl Delft Griegstraat is open! Wij hebben voor je vastgelegd hoe de nieuwe supermarkt in Buitenhof eruit ziet.

Al vóór de opening om 09.00 uur is het razend druk bij de ingang: mensen staan in de rij met karretjes om daarna zo snel mogelijk naar binnen te kunnen. Dat is niet voor niets, weet communicatie-medewerker Felicity van Lidl. “We hebben speciaal voor de opening allerlei non-food aanbiedingen, zoals tuinstoelen voor een klein prijsje. Daar komen mensen op af.” Daarnaast won één van de wachtenden een minuut gratis winkelen bij de supermarkt. In dit artikel zie je hoe dat eraan toe ging.

Tekst gaat verder onder de foto.

Biologisch brood

Als we Lidl Delft binnenlopen, valt het meteen op: deze supermarkt is gróót. Je loopt eerst tegen de groente- en fruitafdeling aan. Vervolgens kom je langs een énorme bakkerij afdeling waar je vers brood en banket kunt kopen. “We hebben hier bijvoorbeeld ook biologische broodjes”, vertelt Felicity.

Tekst gaat verder onder de foto

Supergroot assortiment

De enorme broodafdeling staat model voor de rest van de supermarkt: alles is hier groot en uitgebreid. “Hier hebben we het grootst mogelijke assortiment van Lidl. Dat betekent dus veel bio-producten, maar ook babyvoeding en dergelijke. Ook de afdeling non-food is twee keer zo groot dan in een normale vestiging. Verder zijn de paden extra breed, zodat je elkaar makkelijk kunt passeren.”

Parkeren

Het enige wat helaas niét groter is geworden, is de parkeergelegenheid. “We zijn in gesprek met de gemeente om die uit te breiden, maar helaas is dat tot nu toe nog niet van de grond gekomen.”

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

 Zo ziet de supermarkt eruit


Meer over Lidl Delft Griegstraat ontdekken?

Lidl Delft Griegstraat supermarkten

Nu gesloten08:00 - 21:00

Mercuriusweg 16, Delft

Bekijk meer:supermarkten
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.