Leuk! Er is een woonwinkel geopend in Delft met héél veel hippe banken

Aangeboden door Living Plaza Delft 24 oktober 2018

Je hebt het misschien nog niet gezien (wij hadden het in elk geval eventjes gemist), maar er is een nieuwe woonwinkel geopend in Delft! Je vindt Living Plaza is sinds begin september aan de Leeuwenstein. Wij keken eens binnen.

living plaza delft

Bank op maat

Living Plaza is de zaak van Said. Hij vertelt: “We hebben al een winkel in Beverwijk en kregen de kans om een vestiging te openen in Delft. Die grepen we natuurlijk aan!” Je kunt bij Living Plaza terecht voor banken, stoelen, salontafels en eethoeken. Said vertelt: “We hebben hippe leren banken, maar ook comfortabele relaxfauteuils. Verder hebben we meer dan dertig leveranciers, waarvan er veel in Nederland zitten. Doordat de banken zo dichtbij worden gefabriceerd, kunnen we je bank helemaal op maat maken. Je kiest zelf de zitdiepte, hoogte, breedte, poten en bekleding van je bank. Zo past hij perfect in je woonkamer.” Krijg je al stress bij het idee van zoveel keuzes? Geen probleem: er zijn ook verschillende showroommodellen die je meteen kunt meenemen.

living plaza delftLage prijzen

Wat opvalt als je Living Plaza binnenkomt, zijn de onwijs lage prijzen. We bedoelen maar: voor een flinke hoekbank betaal je maar €995,-! Hoe krijgen ze dat voor elkaar? “Wij kopen in bij dezelfde fabrieken in als de meubelgiganten, dus op kwaliteit beknibbelen we niet. We houden de prijzen laag doordat we panden hebben met een lage huur, weinig kosten hebben aan personeel en niet veel marge berekenen.”

Kijk, daar worden wij nu blij van! Voor de snelle beslissers heeft Living Plaza nu trouwens een toffe openingsactie: bij aankoop van een bank krijg je een salontafel ter waarde van €289,- cadeau.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Living Plaza Delft. Meer over Living Plaza Delft ontdekken?

Living Plaza Delft woonwinkels

Nu gesloten11:00 - 17:00

Leeuwenstein 15, Delft

Bekijk meer:woonwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.