Lekker nieuws: Otelli opent een tweede ijssalon in Delft

Door Ilse Zoutewelle 20 februari 2019

Van ijssalons heb je nooit genoeg (tenminste, dat vinden wij). We kunnen binnenkort ons hart ophalen op het hoekje van de Molslaan en de Brabantse Turfmarkt. Otelli opent hier een tweede vestiging. 

otelli tweede vestigingJe weet waarschijnlijk wel dat dit een piepklein pandje is. “We gaan hier daarom alleen ijs en milkshakes verkopen”, vertelt eigenaar Niels. “Er komt een ijsvitrine te staan met zo’n dertig smaken.” Hij gaat nog wel het één en ander verbouwen. “We gaan de pui openbreken, zodat die aan de voorkant helemaal open kan. Van binnen krijgt de ijssalon een Italiaanse sfeer met onder meer een grote foto van een oude Fiat500.”

Binnenkort open

De ijssalon komt straks op loopafstand van de ijssalon aan de Markt. Waarom dan tóch een nieuwe vestiging? “Op de Molslaan loopt veel winkelend publiek. Ik denk dat de twee winkels elkaar juist aanvullen.” De nieuwe ijssalon opent begin april. “Dan gaan we open tot het ijsseizoen voorbij is: ’s winters zijn we hier dicht.”

Lees ook:

hanno delft

Dit komt er binnenkort in het pand van Beef & More op het Doelenplein

De afgelopen tien jaar hebben Kim Verhoeff (juist, dochter van) en Hugo Zonneveld afwisselend in de ...

Borrelen alsof je even in Spanje bent: het kan vanaf nu bij Lakila Aperitivo

Denk eens terug aan een vakantie in Spanje, Portugal of Italië en aan de heerlijke borrels (of zoals...

Meer over Otelli Gelateria & Espressobar ontdekken?

Otelli Gelateria & Espressobar koffiebars

Nu open10:00 - 21:00

Markt 49, Delft

Bekijk meer:koffiebars
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.