Lekker! Er opent een lunchcafé op de Brabantse Turfmarkt

Aangeboden door Lunchcafé Healthy & Happiness 5 november 2018

Lekker lunchen of borrelen buiten de deur: wie wordt daar nu niet blij van? Binnenkort opent er een nieuwe zaak op de Brabantse Turfmarkt 61, waar dat kan: Lunchcafé Healthy & Happiness. 

Je kunt hier terecht voor – je raadt het al – eten dat gezond is en waar je ook nog blij van wordt. “Denk aan vrolijke smoothiebowls, kleurrijke salades, lekkere broodjes en happy take away”, vertelt eigenaar Raymond van den Berg. “Maar wij geloven in balans, dus we hebben ook guilty pleasures als een flinke borrelplank met een lekker wijntje en een uitgebreide bierkaart. Ook staan er heerlijke zoete lekkernijen op het menu zoals huisgemaakte cheesecake en pancakes.”

Ontstaan uit Instagram

Het idee van Healthy & Happiness is ontstaan uit het Instagram-profiel van Raymonds vrouw Kim. “Ik werk al jaren in de horeca en liep al een tijdje rond met het idee om een eigen zaak te beginnen. Toen Kim een half jaar geleden begon met posten op haar profiel @healthy_and_instant_happiness, kreeg ze er supersnel veel volgers bij. Ik zei toen: hoe mooi zou het zijn als we jouw Insta tot leven kunnen brengen en tastbaar kunnen maken in ons eigen lunchcafé?”

Vers en superlekker eten

Je vindt hier straks heel veel gerechten die ook regelmatig bij de van den Bergjes thuis op tafel staan. “Kims bananenbrood is fantastisch: die kun je hier natuurlijk ook uitproberen. Daarnaast houden we erg van borrelen, dus je kunt hier ook verschillende goedgevulde borrelplanken bestellen.” Het eten wordt – net als thuis – vers gemaakt. “We werken met eerlijke en lokale producten. Daarom hebben we geen vast menu, maar komt het te staan op een krijtbord. Zo kunnen we elke dag inspelen op wat er op dat moment voor handen is.”

Je kunt alvast een kijkje nemen

Vanaf november vind je het lunchcafé in het oude pand van Ju & Mi Lunchbar. “Het wordt een plek waar iedereen welkom is. Of je nu wilt ontbijten, lunchen of borrelen: je bent welkom. We gaan trouwens eerst nog een tijdje proefdraaien. De officiële opening komt in het nieuwe jaar. In de tussentijd willen we er rustig onze eigen plek van maken. Je bent dus al wél van harte welkom om alvast kennis te maken!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lunchcafé Healthy & Happiness. Meer over Lunchcafé Healthy & Happiness ontdekken?

Lunchcafé Healthy & Happiness lunch

Nu gesloten09:00 - 17:00

Brabantse turfmarkt 61, Delft

Bekijk meer:lunch
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.