Laserbehandeling, pedicure en botox bij de nieuwe Huid & Laserkliniek Delft

Aangeboden door Huid & Laserkliniek Delft 13 oktober 2017

Delft is sinds een maand of twee een nieuwe plaats rijker waar je onder meer terecht kunt voor laserontharing, acnetherapie, huidverbetering, botox, ooglidcorrecties en pedicures. Tessa Rast – van Paassen opende Huid & Laserkliniek Delft aan de Nassaulaan. We keken binnen.

Als je binnenstapt bij de Huid & Laserkliniek, doet de sfeer huiskamerachtig aan. In de hoek staan een paar gezellige stoelen en er is een ‘eettafel’ waar je even lekker een tijdschrift kunt lezen. “Dat heb ik bewust gedaan”, vertelt Tessa. “Ik ben huidtherapeut: dat ligt eigenlijk tussen het beroep van een dermatoloog en schoonheidsspecialiste in. Ik wilde daarom geen steriele sfeer creëren, maar juist een plek waar je je op je gemak voelt.”

Verzekerd van goede behandeling

Doordat Tessa huidtherapeut is, weet je zeker dat je een goede behandeling krijgt. “Ik maak hier gebruik van een laser die ook in ziekenhuizen staat. Ik zet hem medisch in voor bijvoorbeeld het verwijderen van littekens, vaatafwijkingen zoals wijnvlekken en pigmentaandoeningen. Verder gebruik ik hem ook voor cosmetische doeleinden. Als het om een medische indicatie gaat, is de behandeling vaak nog verzekerd ook. Er zit énorm veel kracht in zo’n apparaat en je moet heel goed weten hoe je daarmee om moet gaan. Het gaat helaas vaak mis bij mensen die niet voldoende opgeleid zijn om het apparaat te gebruiken. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen,  woon veel congressen bij en houd mijn kennis op peil door nascholing.”

Dit doet de laser

Er is een énorm scala aan huidaandoeningen waar de laser bij kan helpen. “Ik kan de laser bij wel 34 verschillende indicaties inzetten! Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van tatoeages, behandelen van rimpels, couperose, beenvaatjes, littekens (ook van acne) verbeteren, definitief ontharen… Er is heel veel mogelijk. Een andere specialisatie binnen de kliniek is acnetherapie en het geven van intensieve peelings.”

Pedicure, botox en fillers

Naast behandelingen met de laser, kan je bij Huid & Laserkliniek ook terecht bij de pedicure Mieke van Paassen en voor behandelingen door een cosmetisch arts. “Mieke behandelt bijvoorbeeld ingegroeide nagels, eelt, likdoorns en geeft voetmassages. Cosmetisch arts Maikel Scheer doet botox, fillers en ooglidcorrecties zonder te snijden.” Denk nu trouwens niet dat je er helemaal opgespoten uitziet na een behandeling. “Alleen wanneer een arts te ver is gegaan, valt het mensen op. Het is voor Maikel heel erg belangrijk dat je er na de behandeling nog steeds natuurlijk uitziet, maar je wel blijer bent met je uiterlijk.”

Je kunt op de website van Huid & Laserkliniek een afspraak maken.

De ruimte voor pedicure en de cosmetisch arts

Huid & Laserkliniek Delft dermatologen

vandaag gesloten

Nassaulaan 155, Delft

Bekijk meer:dermatologen
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.