La Place opent een restaurant in de Hoven

Door Ilse Zoutewelle 11 februari 2019

Goed nieuws voor wie de broodjes kruidenroomkaas, smoothies en appeltaart van La Place nog steeds mist: het restaurant opent een vestiging in De Hoven. Je vindt de zaak straks in de oude panden van Mirell en Creative Lifestyle.

Ja, je leest het goed: de nieuwe La Place wordt twee panden groot. “De muur tussen de twee ruimtes wordt doorgebroken”, vertelt Dennis Hoek van Van Der Vorm Vastgoed. “Verder komt er in De Hoven een groot terras, net als Mirell had.” Anders dan vroeger, kunnen we straks bij La Place ook buiten zitten. “Er komt ook een terras voor het pand van Creative Lifestyle, links van de ingang van De Hoven.”

Op dit terras kunnen we straks genieten van het lekkers van La Place

Het concept

Voor wie het even had gemist: nadat het faillissement van V&D is La Place verder gegaan. Het restaurant heeft onder andere vestigingen in Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam. Het concept is min of meer hetzelfde als vroeger. Denk aan grote buffetten met broodjes, verse smoothies, taartjes, soepen en salades. En ja: natuurlijk kun je óók de beroemde broodjes beenham en kruidenroomkaas op je dienblaadje zetten.

Opening

La Place opent in waarschijnlijk nog in het eerste half jaar van 2019. “Het hangt er vanaf hoe lang de verbouwing duurt, wanneer het restaurant precies open gaat.”

Lees ook:

Gaaf! In dit historische pand komen drie escaperooms

Heb je alle escaperooms in Delft al een keer uitgespeeld? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je. E...

Borrelen alsof je even in Spanje bent: het kan vanaf nu bij Lakila Aperitivo

Denk eens terug aan een vakantie in Spanje, Portugal of Italië en aan de heerlijke borrels (of zoals...

Meer over La Place Delft ontdekken?

La Place Delft restaurants en horeca

Martinus Nijhofflaan 2A, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.