Koopjes-alarm! O’Donna opent een outlet

Door Iris Olsthoorn 28 december 2018

Heel fijn nieuws voor fans van O’Donna Delft: de kledingwinkel opent tijdelijk een outlet met heel, heel veel korting. Het kleine pandje naast Casual Lifestyle is voor de gelegenheid omgetoverd tot mini-fashionzaak. 

Sinds het pinautomaat weg is, staat op de hoek van de Molslaan en Brabantse Turfmarkt een klein pandje leeg. De dames van O’Donna vonden dit een uitgelezen kans: “We wilden ons magazijn graag eens lekker opruimen, daar hebben we nog heel veel leuke items liggen.” De komende twee weken vind je kledingstukken van voorgaande zomer- en wintercollecties in het minizaakje voor maar €5,-, €10,- of €15,- euro. “Het is eigenlijk een soort marktkraam, maar dan warm binnen”, zegt een van de medewerksters ons.

Je moet wel snel zijn

Als je leuke O’Donna items wilt scoren, moet je wel snel zijn. De outlet gaat open op vrijdag 28 december en blijft dan maximaal twee weken. “We zijn deze week van vrijdag tot en met zondag open. De week erna kijken we hoever we leegverkocht zijn!”

Dit zijn de openingstijden voor de komende dagen:

Vrijdag 28 december: 11.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 29 december: 11.00 tot 17.00 uur
Zondag 30 december: 13.00 tot 17.00 uur.


Meer over O♥Donna ontdekken?

O♥Donna kledingwinkels

Nu gesloten13:00 - 17:00

Molslaan 12, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.