Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kledingwinkel Xris op de Molslaan is open: zo ziet het eruit

Door Ilse Zoutewelle 1 april 2019

Delft is een kledingwinkel rijker! In de laatste week van maart is Xris geopend aan de Molslaan. Wij gingen even langs en delen natuurlijk foto’s met jou. 

xris delftAls je binnenstapt bij Xris, valt het meteen op: de kleding en accessoires zijn ingedeeld op kleur. Links spotten we groene jurken, T-shirts, kettingen en oorbellen. Rechts zien we alles in het rood en achterin de winkel is een behoorlijk grote afdeling met blauwe items. “Dat doen we omdat het de winkel rustig houdt én je makkelijker vindt wat je zoekt”, vertelt eigenaresse Chris.

Flinke verbouwing

De winkel zelf heeft een enorme verbouwing ondergaan. “Wat hebben we niet gedaan? De muren zijn gestuct, de linker ingang is vervangen voor een etalage, er zit een splinternieuwe vloer in… Echt alles is vernieuwd.”

xris delftJe wordt geholpen

De winkel heeft een balie met kassa’s in het midden, waardoor je makkelijk een rondje kunt lopen door de winkel. In de hoek zijn er vier paskamers. Hier staat altijd een adviseur bij om je te helpen. “We vinden het heel belangrijk dat je leuk aangekleed de deur uit gaat. Daarom helpen we je graag om een leuk T-shirt te vinden op die ene broek of accessoires bij je nieuwe jurk.”

Kleine prijsjes

Xris is toegankelijk voor veel mensen. De maten gaan van S tot en met XXL en de prijzen liggen laag. Voor €44,99 heb je bijvoorbeeld al een broek en een armbandje kost €3,99.

Benieuwd hoe Xris eruit ziet? Bekijk de foto’s hieronder:


Meer over Xris ontdekken?

Xris kledingwinkels

Molslaan 9, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.