Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kinderen klaar? Klauteren maar! Binnenkort een Monkey Town in Delfgauw

Door Ilse Zoutewelle 25 juli 2017

We moeten nog een paar maanden wachten, maar dan hebben kleine Delftenaren er nóg een indoor speelparadijs bij. In oktober opent er de grootste Monkey Town van Nederland Delfgauw!

Ouders kennen Monkey Town ongetwijfeld al van de vestiging in Rijswijk. Maar nu wordt er dus ook eentje in Delfgauw geopend. Het indoor speelparadijs opent in een nieuw pand aan de Rijksstraatweg: dat is de weg die parallel aan de A13 ligt. Het speelparadijs wordt maar liefst 3000 m2 groot.

Klauteren, klimmen en glijden

Bij Monkey Town kunnen kinderen tussen 1 en 12 jaar straks naar hartenlust klauteren, glijden, spelen in de ballenbak of met reuze-lego. “Deze vestiging wordt écht anders dan de andere vestigingen”, vertelt franschisenemer Geoffrey Pijpaert. “Zo komt er een 5D-bioscoop en kan je hier lasergamen. Verder is het niet alleen ingericht op het actieve kind. Je kunt ook film kijken of denk-spelletjes doen.” Ook aan de ouders is gedacht: “Er komt een buffet á la La Place zodat het voor hen ook leuk is en er is WiFi.”

Benieuwd hoe het eruit gaat zien? Monkey Town Delft heeft maandag een beeld vrij gegeven met hoe het speelparadijs er straks uit gaat zien:

Monkey Town Delft
Foto: Monkey Town Delft

Meer over Monkey Town Delft ontdekken?

Monkey Town Delft speeltuinen

Gesloten09:00 - 18:00

Rijksstraatweg 39, Delfgauw

Bekijk meer:speeltuinen
[mc4wp_form id=”22727″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.