Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

KiK is stiekem al open en zo ziet het eruit

Door Ilse Zoutewelle 15 december 2016

Officieel gaat textielketen KiK morgenochtend pas open, maar tijdens de onofficiële opening van vanavond waren er toch al aardig wat mensen aan het shoppen. “Tja, je gaat ze ook de deur niet wijzen”, lacht teamleider Michael Brugman. Wij namen ook even een kijkje.

kik delftZe hadden voor vanavond eigenlijk alleen wat familie en kennissen uitgenodigd, maar de deuren stonden toch al open. Dat zorgt ervoor dat er behoorlijk wat bezoekers van de Hoven Passage even kwamen kijken in de nieuwe zaak. “Het was nog wel even doorwerken om alles op tijd af te krijgen. Het doel was vanmiddag een momentje met het team te hebben, maar we hebben tot kwart over 4 doorgewerkt”, vertelt Michael. “Ik ben in ieder geval wel heel trots op het resultaat.”

kik delft
De mok

Het assortiment: van alles en nog iets

Als je wilt weten wat er bij KiK allemaal te koop is, is de vraag ‘wat hebben ze er niet?’ Goed op zijn plaats. We spotten knalroze haarbanden, een koffertje van de Minions en natuurlijk heel veel spotgoedkope kleding in alle maten die je maar kunt bedenken. Onze favoriet: een rode hartjesmok (1,49 euro…) die smèèkt om gevuld te worden met warme chocolademelk en een flinke dot slagroom.

Afijn, beelden zeggen natuurlijk veel meer. Dit is hoe de winkel er van binnen uitziet:

Michael krijgt een bloemetje van de eigenaar van het pand
Kerstdecoratie: ook ruim aanwezig
Ook deze heerlijke fleecedekentjes zijn te koop.

Meer over KiK textielketen Delft ontdekken?

KiK textielketen Delft kledingwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Martinus Nijhofflaan 4, Delft

Bekijk meer:kledingwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.