Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In deze panden opent in 2021 iets nieuws

Door Iris Olsthoorn 2 januari 2021

Iets om naar uit te kijken in 2021: er openen weer behoorlijk wat nieuwe restaurants en winkels in ons stadje. In deze panden komt iets nieuws komend jaar. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Loetje komt in het oude Legermuseum

legermuseum arsenaal delft swim to fight cancer
Het oude legermuseum

Loopt het water je al in de mond als je aan Loetje denkt? Dan hebben wij héél goed nieuws voor je. Na Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en heel veel andere steden zijn ook wij aan de beurt. Loetje gaat namelijk een vestiging openen in het voormalig wapenarsenaal, bij ons beter bekend als het oude Legermuseum. Het is de bedoeling dat Loetje eind januari al opent in Delft. Hier lees je meer:

Yes! Loetje opent een restaurant in Delft en dit is waar

In dit pand opent ‘de Balie’

Een tijdje geleden ging kledingwinkel Burney’s dicht. Het iconische pand op de Hippolytusbuurt kreeg daarna een opvallende lik verf en binnen wordt momenteel nog flink geklust. De ramen zijn nog afgeplakt, maar als je door een kiertje naar binnen spiekt zie je dat het binnen onwijs tof wordt! Hier openen de eigenaren van ’t Postkantoor in het nieuwe jaar ‘De Balie’, een koffie- en cocktailbar in retro stijl. Wij hebben zo’n vermoeden dat dit een échte hotspot wordt!

Er komt iets nieuws in het oude Doppiopand

Doppio ging ‘tijdelijk’ dicht in de zomer van afgelopen jaar. Er werd gezocht naar nieuwe fanchisenemers, maar toch besloot de keten te vertrekken van het hoekje van de Hippolytusbuurt. Het pand is volgens Funda in Business verhuurd, volgens het kvk-register komt er een zaak die ‘Bombina’ heet. Meer info hebben we helaas nog niet, maar zodra wij meer weten, hoor je het uiteraard van ons!

De Kromstraat krijgt er een shotjesbar bij

Stond jij altijd als eerst aan de bar voor een lekker shotje? En sta je te trappelen om – zodra het weer mag – uit te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je: er opent binnenkort een shotjesbar in Delft. En jullie mogen drie keer raden waar deze gaat komen… Een shotjesbar in Delft past natuurlijk perfect in de Kromstraat! Hier lees je meer:

Gaaf: er komt een shotjesbar in Delft en wij vertellen je meer

Basic-Fit opent in het pand van SportArts

Begin november werd bekend dat Basic-Fit in de Breestraat haar deuren moest sluiten na een pittige rechtszaak. Zes weken later is er positief nieuws voor Delftenaren die hier voorheen sportten: Basic-Fit heeft een nieuwe locatie gevonden. Op Industriestraat 16 heeft de sportschoolketen de club SportsArt Fitness overgenomen. 

Op deze locatie komt de Basic-Fit uit de Breestraat terug

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.