Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! Over een paar dagen opent Friet District in Delft

Door Ilse Zoutewelle 2 januari 2017

Nog even geduld en dan hebben we net als Utrecht en Den Haag een echte haute frietzaak in Delft. De deuren van Friet District openen donderdag om 11.30 uur aan de Voldersgracht.

Even je geheugen opfrissen: wat krijgen we ook alweer te eten bij de friettent? Naast frieten in de schil, 5 soorten huisgemaakte mayonaise en kaaskroketten kunnen we straks ook salades, spareribs en saté bestellen. Dat betekent dat de kaart in Delft een stuk groter wordt dan die van het filiaal in Den Haag. Dit komt omdat de breinen achter Friet District, sterrenchef Niven Kunz en zijn vriendin Virginie, hier een grotere keuken hebben bemachtigd en een alcoholvergunning.

Bistro-gevoel

Het wordt dus meer dan een snelle hap scoren bij de Friet District. “We gaan het restaurant inrichten als bistro. Omdat we ook gin-tonics, wijn en verschillende soorten bier op de kaart zetten, willen we dat het een plek wordt waar je rustig 1,5 uur kunt zitten,” vertelde Niven eerder aan indebuurt. 

Wij zijn in elk geval razend benieuwd naar de nieuwste frietzaak van Delft.

Update: De verbouwing van Friet District valt een beetje tegen, dus waarschijnlijk gaat de zaak nu aanstaande dinsdag open.

[mc4wp_form id=”22727″]


Meer over Friet District Delft ontdekken?

Friet District Delft

Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Voldersgracht 4, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

Meer over

Nieuw in Delft

adv.