Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met een glimlach weer naar buiten bij Forever Young

Door Redactie indebuurt 16 februari 2016

Fashion, lifestyle, koffie en zelfs een maandelijkse bootcamp: Forever Young heeft het allemaal! Sinds 2015 is de veel-meer-dan-een-kledingzaak gevestigd aan de Hippolytusbuurt.

“We richten ons met name op de 35-plusser”, vertelt Edwin Jansen, samen met partner Nicolet Suhr eigenaar van Forever Young. “Mensen die zichzelf – net als wij – graag jong voelen, die houden van het leven en die open staan voor nieuwe trends. Bij die levenswijze proberen we onze producten te laten aansluiten. En dat zie je ook terug in onze nieuwsbrief met recepten of plekken waar je leuk kunt dansen. Allemaal ter inspiratie voor deze doelgroep.”

Altijd weer iets nieuwsForever Young Nieuw in Delft

Verrast worden, ook dat is Forever Young. “Wie hier regelmatig binnenloopt, vindt altijd weer iets nieuws. Zo hangt net de nieuwe voorjaarscollectie in de rekken en die vullen we bijna wekelijks aan. Maar we houden allebei ook erg van veranderen. De tafeltjes waar je gezellig een koffietje aan kunt drinken stonden bijvoorbeeld eerst alleen aan de voorkant. Nu hebben we ze juist meer verspreid in de winkel.”

Glimlach

‘This is not a stoForever Young Nieuw in Delftre, this a community!’ riep een Amerikaanse toerist die bij Forever Young naar binnenliep. “Geweldig vond ik die reactie en hij had er ook wel gelijk in. Een man uit Brabant was in eerste instantie zelfs stomverbaasd. ‘Hé, is dit nou een kroeg?’ Het heeft denk ik met de sfeer te maken, de laagdrempeligheid, even een praatje maken. Niet dat je als klant met priemende ogen vanachter de toonbank wordt aangekeken, dat vonden wij zelf ook niet prettig. We zijn gewoon onszelf en hebben plezier in wat we doen. Ik denk dat dat onze grote kracht is. We willen vooral mensen met een glimlach naar buiten laten gaan.”

Niet op iedere hoek

Forever Young Nieuw in Delft

Wát je precies gaat vinden bij Forever Young weet je niet van te voren. Maar dát je gaat slagen is zeker, of het nou om gewoon te dragen is of voor een feestje. “We voeren merken die je niet op iedere hoek van de straat vindt, veelal van Nederlandse ontwerpers. Het is kleding waar een verhaal achter zit, vaak net een tikje anders. En waar de drager zich jong in blijft voelen, want dat staat hier voorop!”

 


Meer over Forever Young Delft ontdekken?

Forever Young Delft speciaalzaken

Vandaag gesloten

Hippolytusbuurt 19, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

Forever Young Nieuw in Delft

 

Indebuurt Delft is altijd op zoek naar leuke nieuwe adresjes. Weet jij er eentje? Tip het ons!

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.