Gezellig! Er opent een restaurant in Delft waar je gerechtjes kunt delen

Door Ilse Zoutewelle 6 augustus 2018

We krijgen er binnenkort een nieuwe stek bij waar we een hapje kunnen eten! Bites ’n Drinks opent over een paar maanden op de Markt in het pand van de kaaswinkel naast Lunchcafé Van 9 tot Zeven. In het zaakje kun je straks de hele dag terecht voor kleine gerechtjes om te delen.

“Je kunt hier straks van 10.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds terecht”, vertelt eigenaar Bert. “We voeren de hele dag dezelfde kaart waar allemaal kleine gerechtjes op staan. De keuken wordt internationaal. Dus je kunt Spaanse en Caribische hapjes bestellen, maar ook gerechten met bloemkool of asperges.” Meerdere gerechtjes vormen samen een lekkere lunch of diner. Je kunt natuurlijk ook een drankje bestellen op het terras en er een hapje bij nemen voor de lekkere trek. “We krijgen daarnaast ook een goede wijnkaart, dus je kunt hier straks heerlijk borrelen.”

Klein zaakje

Wie wel eens in de kaaswinkel is geweest, weet: het pand is niet zo groot. “De helft van het pand wordt keuken en toilet, de andere helft wordt restaurant”, vertelt Bert. “Het is binnen maar 25 m2 groot. We krijgen aan de gevel een terrasje waar je ook in de winter lekker kunt zitten. Verder hebben we ’s zomers natuurlijk een groot terras op de Markt.”

Bites ’n Drinks opent rond 1 oktober: nog héél eventjes geduld, dus!

Bites ’n Drinks restaurants en horeca

Markt 26, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.