Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! In dit historische pand komen drie escaperooms

Door Tom Kikuchi 6 februari 2019

Heb je alle escaperooms in Delft al een keer uitgespeeld? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je. Er komen namelijk drie(!) nieuwe escaperooms in het centrum van Delft.

Namelijk in het oude pand van Wijnhandel van Dorp aan de Oude Delft. De eigenaren van escaperoom de Bagijnetoren lieten op Facebook weten dat ze op een nieuwe locatie de drie escaperooms gaan openen. Daar willen we natuurlijk meteen meer van weten, dus bellen we met eigenaars Martin en Jacqueline.

Druk

Martin vertelt ons: “We gaan drie escaperooms bouwen in het pand waar Wijnhandel van Dorp eerst zat. Maar voordat we de escaperooms kunnen bouwen moet er wel nog heel wat gebeuren. We moeten eerst het pand helemaal leeghalen voordat we het kunnen gaan inrichten.” In de tussentijd blijft de escaperoom in de Bagijnetoren gewoon open, dus de ondernemers hebben het erg druk.

Delfts tintje

Door de grote verbouwingsklus weten de eigenaren nog niet wanneer we de nieuwe escaperooms kunnen verwachten: “We hopen dat de eerste kamer in juni klaar is.” Wel kunnen ze ons verklappen dat zeker twee van de nieuwe escaperooms een typisch Delfts tintje zullen krijgen (net als de Bagijnetoren). “Maar wat de thema’s van de escaperooms precies gaan worden, houden we nog even geheim.” We hebben dus nog even geduld nodig!

Binnenkort ook nieuw in Delft:

Straks op de Kruisstraat: ijsjes met kinderbueno en Tony’s Chocolonely

Wij Delftenaren houden wel van een ijsje. Dat is wel te zien aan de ellenlange rijen die er 's zomer...
little italy

Er opent eindelijk iets nieuws in het pand van Little Italy op de Markt

Je hebt het misschien wel gezien: het pand van Little Italy staat al máánden leeg. Voor de ramen han...
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.