Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Foto’s! Chocolaterie Coco & Sebas is nu open en zo ziet het eruit

Door Danique Beijer 30 november 2020

Of je nu jezelf wilt verwennen met een lekker chocolaatje of een geliefde, vriendin of je moeder wilt verrassen met een doos bonbons… Chocolade kan altijd! En we hebben nu een nieuwe chocolaterie in de binnenstad. Coco & Sebas opende dit weekend namelijk zijn deuren. Wij namen een kijkje!

Op de Jacob Gerritstraat is vrijdag 27 november een nieuwe chocolaterie geopend: Coco & Sebas. Dit nieuwe chocoladeparadijs is te vinden in het voormalig pand van de Rituals. De winkel ziet er prachtig uit!

De winkel

Als je binnenstapt bij Coco & Sebas komt de heerlijke chocoladegeur je al tegemoet. De chocolatier heeft heel wat bijzondere projecten gemaakt, zoals een Formule 1-auto van chocolade of een chocoladehart met bladgoud. Het assortiment gaat mee met de seizoenen. In de schappen staan momenteel chocolade sneeuwpoppen, chocolade kerstmannen en versierde chocoladeletters. In het vaste assortiment zitten onder meer pindarotsjes en bonbons. Zin in een koffie bij jouw verwenmomentje? Het personeel zet graag een lekkere kop voor je.

Bekijk de foto’s van de winkel hier:

Coco & Sebas

Deze zaak is niet de eerste winkel van Coco & Sebas, maar wel de eerste in Delft. In Amsterdam en ‘s-Hertogenbosch zijn de andere twee winkels te vinden. Coco & Sebas is een chocolatier waarbij het draait om duurzame producten. De zaak doet mee aan het Cocoa Horizons-programma. Dit is een project waarbij de deelnemende winkeliers cocoaboeren ondersteunen en strijden voor een eerlijke handel. De producten van Coco & Sebas werden eerder al bij La Place en Jumbo verkocht en nu dus ook in de nieuwe winkel!


Meer over Coco & Sebas ontdekken?

Coco & Sebas chocolaterieën

Gesloten09:00 - 18:00

Jacob Gerritstraat 26, Delft

Bekijk meer:chocolaterieën
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.