Er opent eindelijk iets nieuws in dit grote pand aan de Paradijspoort

Door Iris Olsthoorn 12 september 2018

Het pand waar eerst Vero Moda en later Moda Paris in zat, wordt binnenkort eindelijk weer bewoond door een nieuwe winkel. Sneakerwinkel JD Sports gaat deze grote winkelruimte huren. 

Het kan zomaar zijn dat je JD Sports al kent, want de winkel heeft zo’n 25 filialen in heel Nederland. Ook in andere Europese landen kom je de winkel veel tegen. JD Sports staat vooral bekend om zijn grote sneakercollectie, maar heeft ook dames-, heren- en kinderkleding. Ze verkopen merken als Nike, Adidas, North Face én een aantal eigen merken.

Leeg pand

Het pand aan de Paradijspoort is de afgelopen jaren meer leeg, dan gevuld geweest. Na de verhuizing van Vero Moda was het een tijdje stil in de winkelruimte. In juli 2017 opende voordelige kledingwinkel Moda Paris hier zijn deuren, maar zij bleven maar een paar maandjes. Sinds begin van dit jaar stond het pand van bijna 400 vierkante meter dus weer leeg. Nu komt er weer leven in de brouwerij met deze nieuwe schoenen- en kledingwinkel! Het is nog niet bekend wanneer JD Sports precies opent in Delft.

Nu alvast nieuwe tentjes ontdekken?

Bij dit nieuwe restaurant op de Burgwal smul je van de Iraanse keuken

Sta niet gek te kijken als heerlijke etensgeuren je ineens tegemoet komen wanneer je op de Burgwal l...
Meubel & Slaaphuys binnenwatersloot

Meubel & Slaaphuys heeft een nieuwe winkel geopend aan de Binnenwatersloot

Of je nu nieuwe gordijnen, een nieuwe vloer, een mooi lampje óf een toffe stoel nodig hebt: sinds ko...
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.