Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er opent een megagroot all-you-can-eat restaurant bij Delft-Noord

Door Ilse Zoutewelle 16 februari 2017

Fans van all-you-can-eat restaurants kunnen over een goed half jaar hun hart ophalen. Dan opent het gloednieuwe Restaurant Samen: een zaak van wel 1600 m2 groot aan Brasserskade 221 bij afslag Delft-Noord.

De Chinese familie Hu uit Leerdam opent het restaurant: “We hebben hier al een all-you-can-eat restaurant volgens ongeveer hetzelfde concept”, vertelt Linda Hu. “Al een tijdje waren we op zoek naar een geschikt pand voor een tweede locatie.” Toen het pand aan de Brasserskade in Ypenburg op hun pad kwam, waren ze om. De nieuwe zaak krijgt wel een ander, hipper uiterlijk.

Genoeg plekken

In restaurant Samen is straks plaats voor 700 mensen. Een hele grote zaak dus! Qua eten wordt het van alles wat: “We hebben Aziatische roots, dus dat zal je zeker terugzien op de kaart. Maar daarnaast maken we ook Europese dingen als poffertjes en pizza”, vertelt Linda Hu. Maar hoe gaan ze ervoor zorgen dat al die 700 mensen vers voedsel eten? “We gaan heel veel doen met live cooking. Dus veel producten liggen rauw en onbereid op je te wachten, waarna onze koks het voor je klaarmaken. Daarnaast hebben we natuurlijk ook sushi en salades, die worden ter plaatse gemaakt en iedere keer vers aangevuld.”

De bouw is in volle gang

In het gebouw aan de Brasserskade waar restaurant Samen opent, komt ook een hotel. Linda vertelt ons dat er nóg iets anders in het grote pand komt. Maar dat wat precies is, wil ze nog niet kwijt. “We gaan in ieder geval wel met elkaar samenwerken.”

De bouw van het nieuwe pand is in volle gang. De eerste verdieping staat, maar er moet nog een heleboel gebeuren. “Het was de bedoeling dat het al eind 2016 klaar zou zijn, maar er vielen wat dingen tegen met de bouw. Nu hopen we dat we deze zomer open kunnen, maar ik geef geen garanties.” Je kunt hier alvast het ontwerp van het gebouw bekijken.

Wordt vervolgd, dus: wij houden je op de hoogte!

[mc4wp_form id=”22727″]  

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.