Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er opent een conceptstore in Den Hoorn met horeca, planten en cadeautjes

Door Ilse Zoutewelle 4 januari 2018

Er komen steeds meer nieuwe, hippe zaken bij in Den Hoorn! Pal naast de Dio Drogist opent in maart Zoes Conceptstore. De eigenaren zijn oude bekenden: de zussen Linda en Sandra van De Sjees.

Linda vertelt wat we kunnen verwachten bij Zoes Conceptstore: “Het wordt een combinatie van alle winkels die wij leuk vinden. We richten ons op vier dingen: horeca, planten, kids- en lifestyle artikelen. Bij dit laatste kan je denken aan servies, kussens en dingen voor in de kinderkamer. Qua horeca worden we meer een koffiebar met koffie, taartjes en lunch met streekproducten.” De merken die straks verkocht worden bij Zoes Conceptstore zal je niet snel bij andere winkels vinden. “We worden een platform voor webwinkels.”

Het idee achter de naam

Mocht je trouwens denken: wat een bijzondere naam! Daar zit een gedachte achter: “Mijn zus Sandra noemt me altijd Zoes, dat vind ze liever klinken. Toen we aan het nadenken waren over een naam, zat Sandra de hele tijd: Zoes, zullen we dit doen? Zoes, zullen we dat doen? Waarop ik dacht: waarom noemen we het niet Zoes! En dat is het geworden.”

Op de fiets voor een kop koffie

Maarehm, gaat Linda stoppen bij De Sjees dan? “Nee hoor! Ik blijf nog steeds eigenaar en actief achter de schermen. Sandra en ik hadden al heel lang de droom om samen een winkel te starten in Den Hoorn en nu deed de kans zich voor. We wonen hier zelf en denken inwoners behoefte hebben aan meer winkels. Er wonen veel gezinnen in het dorp en dan is het best een gedoe om in de auto te stappen naar Delft. Straks kun je gewoon op de fiets stappen voor een leuke plant of cadeautje.” Voor Zoes open gaat, moeten Linda en Sandra nog wel flink aan de slag: het pand is helemaal kaal. Wij zijn benieuwd naar het resultaat!


Meer over Zoes Conceptstore ontdekken?

Zoes Conceptstore conceptstores

Gesloten09:00 - 18:00

Dijkhoornseweg 4, Den Hoorn

Bekijk meer:conceptstores
[mc4wp_form id=”22727″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.