Er opent een nieuwe bakker naast de Albert Heijn XL

Door Michiel de Haan 13 juni 2018

Brood- en banketliefhebbers opgelet! In de Nijhoff Passage bij de Albert Heijn XL komt een nieuwe bakkerszaak. Bakker Breggen opent er zijn eerste filiaal in Delft.  

Je kent Bakker Breggen misschien al uit een andere stad. Het bedrijf bestaat als sinds 1911 volgens hun website. Op dit moment hebben ze veertien winkels in onder meer Rotterdam, Dordrecht en Alphen aan de Rijn. Daar komt nu dus een vijftiende zaak in Delft bij. De bakker komt in de eerste winkelruimte aan je recht hand, als je de Albert Heijn XL binnenkomt vanaf de Roland Holstlaan. Deze ruimte staat nu nog leeg.

Brood en taarten

‘Bakker Breggen maakt brood dat lekker en verantwoord is,’ staat op hun website. ‘We letten scherp op de ingrediënten die we gebruiken en we kijken kritisch naar de manier waarop we ons brood bereiden. Het levert een fantastisch assortiment op van onder meer: volkorenbrood, speltbrood, desembrood, koolhydraat-arm brood en muesli-bollen.’ Daarnaast kun je bij Bakker Breggen ook terecht voor cake, koekjes, gebak en taarten.

Zit jij al te watertanden? Dan moet je nog even geduld hebben. Bakker Breggen gaat naar verwachting  in oktober open. Wij kunnen niet wachten!

Posted by Bakker Breggen Binnenhof on Friday, 2 February 2018

 

Bakker Breggen Delft

bakkers

nu open08:00 - 17:00

Martinus Nijhofflaan 7, Delft

Bekijk meer:bakkers
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.