Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er is iets nieuws geopend in het oude pand van Rijwielsporthuis Piet Vonk

Door Ilse Zoutewelle 3 april 2019

Sinds het vertrek van Rijwielsporthuis Piet Vonk vorig jaar juni stond het pand er maar leeg bij. Maar daar is sinds een paar dagen verandering in gekomen. Duurzame cadeauwinkel WAAR heeft een vestiging geopend aan de Voldersgracht in Delft.

WAAR heeft niet de complete winkel van Piet Vonk overgenomen, alleen de linkerhelft is van hen. Je herkent het pand niet meer terug: de kozijnen hebben een likje verf gekregen, de muren zijn gestuct én er staat een gezellig bankje voor de deur.

Tekst gaat verder onder de foto

waar Delft
Dennis van WAAR

Duurzame cadeautjes

In de winkel spotten we vooral heel veel leuke cadeautjes. Denk aan mooie vazen, plantjes en servies. Maar WAAR is niet de eerste de beste cadeauwinkel, weet mede-eigenaar Dennis ons te vertellen. “We verkopen cadeaus die duurzaam, fairtrade of ecologisch zijn. We willen hiermee de wereld een beetje beter maken. We verkopen de producten alleen als we er honderd procent achter staan.” Komt WAAR je trouwens bekend voor? Dat kan kloppen. Het bedrijf heeft inmiddels 19 vestigingen in Nederland.

Tekst gaat verder onder de foto

Dit kun je er kopen

Wat je zoal kunt kopen bij WAAR? “We hebben bijvoorbeeld herbruikbare boterhamzakjes en wasmiddel gemaakt van essentiële oliën. Maar we hebben ook lunchboxen, bekers en voorraaddozen gemaakt van olifantengras. Klinkt gek, maar het is net plastic.” Daarnaast kun je hier ook servies kopen van Piet Hein Eek, notitieboekjes gemaakt van olifantenpoep (!) of een reep good old Tony’s Chocolonely. Goed, je snap het al: teveel om op te noemen! Je kunt nu al binnen komen lopen, maar zaterdag 6 april is de officiële opening.

Bekijk hier meer foto’s:


Meer over WAAR Delft ontdekken?

WAAR Delft

Gesloten10:00 - 18:00

Voldersgracht 19, Delft

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.