Er is een nieuw restaurant open waar je eten kunt delen en zo ziet het eruit

Aangeboden door Bites ’n Drinks 26 oktober 2018

Wie gek is op shared dining, kan sinds kort zijn hart ophalen bij een nieuwe zaak in Delft: Bites ’n Drinks. Wij keken even binnen bij het restaurant aan de Markt.

bites 'n drinks delftDe oplettende Delftenaar weet misschien wel dat er vroeger een kaaswinkel in het pand van Bites ’n Drinks zat. Je weet dan ook dat dat pand niet ónwijs groot is. Eigenaren Bert en Frits wisten het om te toveren tot een gezellig restaurantje. “Het was wel even passen en meten, maar het is gelukt”, lacht Frits. “We hebben gelukkig ook een groot terras. Het terras bij de gevel wordt afgeschermd en verwarmd, dus daar kun je zelfs in de winter lekker buiten zitten.”

Anders-dan-anders

Je kunt de hele dag terecht bij Bites ’n Drinks. In de ochtend en middag kun je er ontbijten en lunchen met wentelteefjes of een lekker broodje. ’s Avonds kun je borrelen en gerechtjes delen. “Onze kaart is anders-dan-anders. Zo hebben we voor het ontbijt bijvoorbeeld een croissant met fruitboter. Dat is boter waar fruit doorheen zit en het geeft je croissantje meteen een bijzondere smaak.”

bites 'n drinks delft
De chorizo lolly pops

Internationale keuken

Vanaf de middag kun je óók kiezen om gerechtjes te delen. Waarschijnlijk heb je een aantal daarvan nog nooit geproefd: “De keuken is internationaal”, vertelt Fris. “We hebben bijvoorbeeld oma’s kippenpoten, maar ook oesterzwamkroketten en chorizo lolly pops.” Ehm, wat is dat? “Een chorizo lolly pop is een stukje chorizo dat we door beslag halen en frituren. Daarbij serveren we knoflookmayonaise en peer. Geloof mij: dat is echt ontzettend lekker.” En heb je even geen zin om je eten te delen? Geen probleem! “Met twee of drie gerechtjes heb je ook een volledige maaltijd.”

Ook met de drankjes zit het wel goed

Naast lekkere bites, kun je hier ook terecht voor goede drinks. “We hebben heel wat bijzondere drankjes. Denk aan mooie seizoenswijnen en -bieren, maar ook verschillende soorten cider, cocktails en lekkere frisdranken. Als je trek hebt in een goede kop koffie, zit je hier goed: onze koffie wordt wekelijks vers gebrand.”

Zo ziet het eruit

Benieuwd hoe Bites ’n Drinks eruit ziet? Wij hebben vast wat foto’s voor je gemaakt. En natúúrlijk moet je zelf even langs gaan om te proeven!

Bites ’n Drinks restaurants en horeca

Markt 26, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.