Er is een juicebar geopend in de Choorstraat en ze hebben er blauwe smoothies

Door Ilse Zoutewelle 17 januari 2019

Maandenlang waren de ramen van Choorstraat 7 beplakt met kranten. Binnen werd er druk verbouwd maar wat er kwam, wist niemand. Tot nu! Vorige week zaterdag is Angie’s Juicebar open gegaan. We kijken binnen.

Als je binnenkomt bij Angie’s Juicebar, valt de knalgroene bar meteen op. Daarachter staat eigenaresse Angelique sapjes, smoothies en healthy shots te maken. Als je die eenmaal in handen hebt, kun je op de krukjes gaan zitten óf gewoon meteen doorgaan. “Sommige mensen komen een gembershot halen en gaan dan verder met hun dag, anderen vinden het prettig om rustig te genieten van hun sapje”, vertelt Angelique.

 

Sapjes met groente

Op het menu van Angie’s Juicebar staan verschillende sapjes, smoothies, smoothiebowls, suikervrije gebakjes en gezonde shotjes gemaakt van gember, tarwegras of kurkuma. “De sappen maak ik iedere ochtend vers in de slowjuicer”, legt Angelique uit. “Door deze juicer blijven alle vitamines behouden.” In de juicer gaat niet alleen fruit, maar vooral ook héél veel groente. “Denk bijvoorbeeld aan wortel, gember, kurkuma en limoen. Stuk voor stuk supergezonde ingrediënten!” Qua prijzen moet je trouwens denken aan €4,25 voor een slowjuice, €7,50 voor een smoothiebowl en €3,- voor een gezond shotje.

Blauwe smoothies

De sapjes en smoothies zijn allemaal door Angie zelf bedacht. “Ik heb bijvoorbeeld een variant met amandelmelk, dadels, cashewnoten en cacaonibs. Een heerlijk romig drankje is het, net een toetje!” Daarnaast maakt ze ook varianten die er heel bijzonder uitzien, zoals een bowl met blauwe spirulina, granola en vers fruit. “De spirulina is supergezond én zorgt dat de bowl een prachtige blauwe kleur krijgt.”

Ook warme dranken

Krijg jij het maar koud als je denkt aan al die smoothies en sapjes? Geen probleem, Angie’s Juicebar heeft ook gezonde warme dranken. “Zo heb ik matcha latte, kurkuma latte en Tulsi thee. Dit laatste is is een supergezonde thee uit India.” Erbij kun je genieten van een suikervrij gebakje. “Ik heb verschillende taartjes en een superlekkere haverreep met chocolade. Het uitproberen waard!”

Ben je zelf toe aan een glas gezondheid in tijden van griep en verkoudheid? Angie’s Juicebar is van woensdag tot en met zondag geopend.


Meer over Angie’s Juicebar ontdekken?

Angie’s Juicebar restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 17:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Choorstraat 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.