Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Holland & Barrett heeft een vestiging geopend in de Hoven Passage

Door Ilse Zoutewelle 1 november 2017

Tegenover het pand waar eerst restaurant Mirell zat, zit sinds zaterdag iets nieuws! Gezondheidswinkel Holland & Barrett heeft de deuren geopend. Wij namen een kijkje bij de splinternieuwe winkel en delen natúúrlijk de foto’s met jou.

We kennen Holland & Barrett al van hun vestiging in de Jacob Gerritstraat. De winkel in de Hoven ziet er alleen wel iets anders uit. Één van de winkelmedewerkers legt uit hoe dat komt: “De winkel in de binnenstad heeft nog de oude inrichting van toen de winkel nog ‘De Tuinen’ was. Hier is veel meer met hout, wit en lichtroze gewerkt.” Verder heeft de winkel in de Hoven een noten- en gedroogde vruchtenbar waar je je je eigen mix kunt samenstellen en vertrouwde producten als shampoo, thee en voedingssupplementen.

Holland & Barrett verwacht trouwens geen concurrentie van de DIO natuurdrogist in de Hoven: “Zij hebben compleet andere merken dan wij, dus dat zit elkaar niet in de weg.”

De noten- en vruchtenbar

 


Meer over Holland & Barrett Hoven Passage ontdekken?

Holland & Barrett Hoven Passage drogisterijen

Geopend09:30 - 18:00

Troelstralaan 23, Delft

Bekijk meer:drogisterijen
[mc4wp_form id=”22727″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.