Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er is een hippe winkel met sieraden, kleding en meer geopend op de Hippolytusbuurt

Door Iris Olsthoorn 23 november 2018

Er blijven maar leuke, nieuwe zaken bij komen op de Hippolytusbuurt: sinds kort zit in het oude pand van Adam Brandstore (de rechterkant) De Showroom. Hier koop je zo’n beetje alles om jezelf en je huis er fashionable uit te laten zien. We keken even binnen.

Misschien was jij een van de gelukkigen die afgelopen weken al een bezoekje gebracht heeft aan De Showroom: de winkel is al een paar keer open geweest om proef te draaien. Vanaf vorige week is de winkel officieel geopend. In de nieuwe zaak krijgen sieraden de hoofdrol. Dat is niet zo gek, want eigenaar Julia Cabral ontwerpt ze allemaal zelf. Haar merk heet Muja Juma. Na veertien jaar sieraden maken voor grote winkels, ging het bij deze dame ‘toch wel een beetje jeuken om een eigen winkeltje te beginnen.’

Fluwelen rokken en walvisbordjes

Naast ringen, oorbellen, kettinkjes en armbanden koop je er nog veel meer. De winkel hangt namelijk ook vol met hippe kleding en er staat van alles in de schappen om je huis op te fleuren. Zo zien we zachte dekens, gouden kaarsenstandaarden in de vorm van een aapje en bordjes met grappige dieren er op.

Voorlopig is De Showroom alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag open. “Het ontwerpen en maken van sieraden voor grote winkels gaat gewoon door, dus daar zijn we ook veel mee bezig”, vertelt een medewerkster ons. “Maar wellicht gaan we over een tijdje wel wat meer dagen open, wanneer het wat drukker is.”

Zo ziet het eruit


Meer over De Showroom Delft ontdekken?

De Showroom Delft conceptstores

Geopend09:30 - 17:00

hippolytusbuurt 35, Delft

Bekijk meer:conceptstores
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.