Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er is een héél betaalbare Chinees geopend tegenover de AH XL

Door Ilse Zoutewelle 23 augustus 2019

Het winkelcentrum van de Albert Heijn XL wordt steeds leuker! Sinds 3 augustus is Aries Foodie geopend in de Nijhoff Passage. Je kunt hier elke avond een bord vol Chinees eten scheppen voor maar €5,50.

Aries Foodie is gevestigd in de winkelruimte aan de kant van de Roland Holstlaan. Je kunt er Chinees eten, maar niet zoals je gewend bent van de Chinees-Kantonees-Indische restaurants. “Wij serveren écht Chinees eten uit onze eigen streek; de omgeving van Hong Kong”, vertelt eigenaresse Stacey. Je kunt daarbij denken aan een soort gevulde hartige pannenkoeken, bamisoep met rundvlees, nasi of een sesam bal met rode bonen. Wil je het liefst álles uitproberen? Vanaf 17.00 uur staat er een buffet opgediend met verschillende soorten vlees, vis, groenten, rijst en noodles. En nee, dat kost je niet veel geld: voor €5,50 kun je een middelgroot bord volscheppen. Ook de andere gerechten zijn niet duur. Voor €5,75 heb je een kom bami soep en voor €4,50 heb je twee wraps gevuld met eend.

Het smaakt zoals in China

Het eten wordt elke dag vers klaargemaakt door Stacey en haar team. “De soep is bijvoorbeeld meestal voor vijf uur op; dat is echt een gerecht voor de lunch. We maken iedere dag alles vers.” Dat wordt gewaardeerd door de gasten. “We krijgen nu al Chinese gasten uit Den Haag en Leiden omdat het eten hier ‘smaakt zoals in China’.”

Vanaf 12.00 uur open

Ook benieuwd hoe het eten van Aries Foodie smaakt? Vanaf 12.00 uur ben je welkom voor de lunch. De keuken is open tot 19.30 uur, maar meestal ligt er tot 20.30 uur nog genoeg eten op het buffet.

Lees ook:

restaurant artusi

Restaurant Artusi gaat sluiten en dit komt ervoor terug

Ruim 15 jaar konden we genieten van heerlijke Italiaanse gerechten bij restaurant Artusi in de Voors...

Deze hippe winkel komt binnenkort in het pand van LU-ST

Wie gek is op conceptstores, komt vast geregeld bij LU-ST op de Voorstraat over de vloer. Voor deze ...

Meer over Aries Foodie ontdekken?

Aries Foodie

Geopend10:00 - 20:30

Martinus Nijhofflaan 5 D, Delft

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.