Er is een bakker geopend tegenover de Albert Heijn XL

Door Ilse Zoutewelle 12 oktober 2018

Voor vers brood of gebak van de bakker hoef je sinds vrijdag alleen maar met je winkelkarretje over te steken. Bakker Breggen heeft een vestiging geopend in de Nijhoff Passage, tegenover Albert Heijn XL. Wij gingen even langs.

Zodra je binnenloopt, komt de geur van vers brood en gebak je tegemoet. Dat kan kloppen, weet winkelmedewerkster Jannie ons te vertellen. “We bakken hier de hele dag door producten af. Op dit moment komen de eierkoeken net uit de oven.”

bakker breggenDit kun je er kopen

Maar je kunt voor nog véél meer lekkers terecht bij de bakker. “We hebben kleine gebakjes, (verjaardags)taarten, koekjes en natuurlijk brood. We hebben vooral op het gebied van brood best een uitgebreid assortiment. Denk aan koolhydraatarmbrood, desembrood, koemelkvrijbrood en natuurlijk ook ‘gewoon’ volkoren. Dat wordt allemaal gemaakt in de bakkerij in Spijkenisse.” Want ja: dit is niet de eerste vestiging van Bakker Breggen. “We komen oorspronkelijk uit Spijkenisse, maar zijn onder andere ook te vinden in Rotterdam en Berkel en Rodenrijs. We zijn druk bezig met uitbreiden, voornamelijk naar panden die tegenover een supermarkt zitten. We merken dat dat erg aanslaat.”

Specaliteiten

Ga je een dezer dagen even een kijkje nemen? Dan heeft Jannie nog wel wat tips van specialiteiten die je geproefd moet hebben: “De verse eierkoeken zijn onwijs lekker, maar ook de hazelnoottaart, dadelkoek en saucijzenbroodjes zijn verrukkelijk.” Tijd om langs te gaan, dus! Wij laten je alvast zien hoe het eruit ziet:


Meer over Bakker Breggen Delft ontdekken?

Bakker Breggen Delft bakkers

Nu gesloten08:00 - 18:00

Martinus Nijhofflaan 7, Delft

Bekijk meer:bakkers
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.