Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit opent er binnenkort in het pand van Artusi aan de Voorstraat

Door Ilse Zoutewelle 4 september 2019

Heel jammer: restaurant Artusi gaat ermee stoppen. Donderdag 12 september is hun laatste dag. Toch hoeven we niet lang te treuren, want 20 september opent Chefsbar Centre in het pand! We vertellen alles wat je wilt weten over deze nieuwe zaak.

Chefsbar Centre wordt gerund door Maurice en Raymond. “We kennen elkaar nu tien jaar en hebben al die tijd als chefkok in de horeca gewerkt. We vonden het een half jaar geleden tijd voor een eigen zaak en toen kwam Artusi op ons pad”, vertelt Raymond.

Dit wordt Chefsbar Centre

“Chefsbar Centre wordt een plek waar je kunt lunchen en dineren. Ons eerste plan was om echt een chefsbar neer te zetten. Dit is een restaurant met de keuken als centraal punt waar de koks ook bedienen en vice versa. In het pand van Artusi werd dat wat lastig, maar het idee hebben we wel gehouden. Op de kaart staat bijvoorbeeld een geschroeide kalfstartaar die we aan tafel afmaken. Daardoor krijg je echt een beleving.”

Dit komt er op de kaart

De keuken omschrijft Raymond als ‘modern Frans’. “Denk aan een geitenkaas cheesecake met uienmarmelade, Italiaanse broodpasta met portobellopaddenstoelen en Oosterse garnalendumplings. We krijgen ook een uitgebreide borrel- en cocktailkaart. Voorin de zaak gaan we een loungebank neerzetten, zodat je eerst relaxt kunt borrelen en daarna een hapje kunt eten.”

Niet veel veranderd

Aan het pand van Artusi wordt niet veel veranderd. “We gaan dus een loungeset neerzetten. Verder hangen we wat andere schilderijtjes op en willen we een bar maken waar je ook aan kunt zitten.”

Ook nieuw in Delft:

vm organic the nut factory

Vers gebrande noten, granola en meer: je scoort het bij deze nieuwe notenwinkel

Het pand naast de Albert Heijn op de Brabantse Turfmarkt stond heel lang leeg, maar er is weer leven...

Meer over Chefsbar Centre ontdekken?

Chefsbar Centre

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.