Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit komt er in het pand van Vakfotograaf Jos Beuman in de Hoven

Door Iris Olsthoorn 13 augustus 2020

Misschien heb je het onlangs gelezen bij ons: Vakfotograaf Jos Beuman verdwijnt na 40 jaar uit de Hoven. Gelukkig kun je straks nog steeds gewoon terecht voor onder meer het afdrukken en inlijsten van je foto’s, want Cheryl Lynn Kartopawiro en Marcel Attinga nemen de zaak over. Zij gaan verder onder de naam Click & Go.

Cheryl Lynn is geen vreemde van de zaak: “Ik heb jaren bij Jos gewerkt op de zaterdagen, vanaf mijn vijftiende. Ook nadat ik stopte, hebben we veel contact gehouden.” In januari gaf Jos aan dat hij wilde stoppen met de winkel. “Ik vond dat zó jammer”, zegt Cheryl Lynn. “De winkel is echt een stukje van mijn jeugd, maar ook een begrip in Delft. Ik heb toen voorgesteld aan Jos om de zaak over te nemen.”

Sommige mensen zullen Cheryl Lynn trouwens al ‘kennen’. Niet alleen omdat zij vroeger in de winkel werkte, maar omdat er al jarenlang een foto van haar in de zaak hangt. “Ja, ik word best vaak herkend!”

Pasfoto’s, inlijsten en meer

Vanaf 17 augustus is de zaak even dicht en wordt er geklust. Op 1 september gaat de vernieuwde winkel open: “Omdat Jos met pensioen gaat, kan de winkel natuurlijk niet zo blijven heten. Vanaf september heten we Click & Go. We gaan wat nieuwe computers neerzetten en de zaak een likje verf geven. Maar mensen kunnen straks nog steeds voor dezelfde diensten bij ons terecht.”

Marijke blijft

Er is nóg iets wat hetzelfde blijft: namelijk het vertrouwde gezicht van Marijke. Marijke is de vrouw van Jos en staat ook al veertig jaar in de zaak. “Ik ben superblij dat ze twee dagen in de week bij ons blijft werken. Fijn voor de vaste klanten, maar ook zeker voor ons.”

Lees ook

Vakfotograaf Jos Beuman verdwijnt na 40 jaar uit de Hoven: ‘Ik ga het contact met de mensen heel erg missen’

In een nagenoeg lege winkel in De Hoven doet Jos zijn laatste klusjes als fotograaf. Over een week, ...

Er komt iets nieuws in het oude pand van JENT op de Binnenwatersloot

Op de Binnenwatersloot is weer één van de leegstaande pandjes gevuld: in het oude pand van JENT open...

Dit is er aan de hand met Doppio op de Hippolytusbuurt

Sinds een aantal weken is het stil in het pand van Doppio Espresso aan de Hippolytusbuurt. De zaak i...
Ray van Uffelen, Ray Brandstore

12 x originele kledingwinkels in Delft

In Delft hebben we maar weinig grote winkelketens. Ja, een H&M: maar Zara of Forever21 kom je hier n...

 

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.