Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

CASA in Delft is open! Zo ziet het er van binnen uit

Door Ilse Zoutewelle 13 augustus 2018

Zaterdag was het dan ein-de-lijk zover: CASA is geopend in het voormalige pand van Xenos. Wij keken natuurlijk even binnen en hebben foto’s gemaakt!

Het eerste wat opvalt als je binnen bent bij CASA, is de ruimte. Wég zijn de overvolle, tegen elkaar geplakte rekken. In plaats daarvan is de winkel overzichtelijk ingericht en staan er overal kleine opstellingen met inspiratie. Denk aan een gedekte tafel bij het servies en een mini-woonkamer bij de kussentjes en vazen.

casa delftDe producten

Grofweg vind je vier typen producten bij CASA: servies en keukenspullen, textiel, handigheidjes voor in de badkamer en decoratie voor in de woonkamer. De producten gaan van razend handig (kaarsen! handdoeken! snijplanken!) tot een tikje overbodig, maar wél erg leuk. We bedoelen maar: een gouden hand om je sieraden aan op te hangen is toch een musthave voor je badkamer?!

Overzichtelijk

De reacties zijn tot nu toe overwegend positief, weet winkelmanager Hans. “Veel mensen vinden het heel overzichtelijk ingedeeld. Ik hoor ook mensen die producten missen die we bij Xenos wel hadden, maar dat hoort erbij.” Zo missen wij de enorme hoeveelheid etenswaren en feestversiersels. Maar hè: we hebben er wel wat moois voor terug gekregen!

Zelf een kijkje nemen bij CASA? De winkel is iedere dag open tot 18.00 uur.


Meer over CASA Delft ontdekken?

CASA Delft winkelen

Bastiaansplein 9, Delft

Bekijk meer:winkelen
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.