Blokker in de Hoven is geopend: zo ziet het eruit

Door Ilse Zoutewelle 2 januari 2019

Tot voor kort moesten we een ritje maken naar de binnenstad om iets te kunnen kopen bij Blokker. Vanaf 29 december is dat verleden tijd, want de keten heeft een vestiging geopend in winkelcentrum de Hoven. We kijken even binnen.

De nieuwe Blokker heeft twee ingangen: eentje tegenover HEMA, de ander vindt je tegenover notenbar Steijger. Aan beide kanten zijn er kassa’s – handig! De winkel ziet er wel een beetje anders uit dan die in het centrum. Dat klopt, weet de winkelmanager ons te vertellen. “Dit is de nieuwste stijl van Blokker. Zo werken met meer kleur: zo komt het oranje uit het logo vaker terug. Daarnaast zijn alle productcategorieën zichtbaar boven de schappen. Zo weet je meteen waar je moet zijn.”

Nieuwe producten

Ook het assortiment is anders. “We hebben meer elektra én meer huismerkproducten. Denk aan pannen, maar ook een staafmixer of bestekset. De komende tijd voegen we steeds meer van deze producten toe.”

Daarom komt Blokker naar de Hoven

Maarehm, waarom heeft Blokker überhaupt een nieuwe vestiging geopend? Het ging toch niet zo best met de keten? De winkelmanager legt het uit. “Blokker wilde al jaren terug naar de Hoven, maar er was nooit een pand beschikbaar dat groot genoeg was. Nu Miller & Monroe kleiner is geworden, konden wij erin. We hopen dat de mensen die vlakbij de Hoven wonen, nu ook naar de Blokker komen.”

Benieuwd hoe het eruit ziet? Swipen maar!

Ook nieuw in Delft:

Cake Researcher

Er is een taartenwinkel geopend in Delft en je eet er prachtige taarten

Overdag werkt Delftenaar Jie Li als onderzoeker naar Human Computer Interaction in Amsterdam. Maar z...

Koopjes-alarm! O’Donna opent een outlet

Heel fijn nieuws voor fans van O'Donna Delft: de kledingwinkel opent tijdelijk een outlet met heel, ...

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.